ΣΤΙΛ SHOPPING

5 looks για να υποδεχτούμε με στιλ τη νέα χρονιά


Μάρθα Κουμπάνη

23 Δεκεμβρίου 2019

5 looks για να υποδεχτούμε με στιλ τη νέα χρονιά

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες του έτους. Λίγες μέρες λοιπόν πριν αποχαιρετήσουμε το 2019 και μας βρίσκουν να κάνουμε ανασκόπηση. Θυμόμαστε όλα τα όμορφα, τα δύσκολα, τα νέα πρόσωπα που μπήκαν στην ζωή μας, αποφάσεις που πήραμε, στόχους που πετύχαμε αλλά και εκείνους που για λίγο μας ξέφυγαν και είναι ακόμα εδώ για το 2020. 

Εκτός όμως από νοσταλγία αισθανόμαστε και ασυγκράτητη ανυπομονησία για όλα αυτά που μας επιφυλάσσει η νέα δεκαετία. 

Γιατί δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά, It's 20s again και αυτό πρέπει να το γιορτάσουμε όπως αρμόζει, δηλαδή με ένα ξέφρενο party και μία ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Εδώ μπαίνω εγώ. Σίγουρα οι περισσότερες από εσάς έχετε αρχίσει να σκέφτεστε τι θα φορέσετε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Εγώ πήγα στα notos και βρήκα τα ωραιότερα party outfits για κάθε ηλικία και τύπο γυναίκας για να σας το κάνω πιο εύκολο.

1. To κοστούμι Μολυβένιος στρατιώτης

Mε ασημόχρυσα σιρίτια που θυμίζουν τον Καρυοθράυστη και το συνδυασμό με τις ψηλοτάκουνες μπότες με φτερά, να αποπνέει Saint Lauren αέρα, θα ξεχωρίσετε. Ιδανικό look, για το rock girl που δεν θέλει να φορέσει φόρεμα.

jenny.gr
Κοστούμι Βella P., Μπότες με φτερά Steve Madden, Τσαντάκι Roccobarocco
jenny.gr
Δαχτυλίδια Swarovski

2. To ρομαντικό nude φόρεμα

Για νεανικές και girly εμφανίσεις που γίνονται ωδή στο ρομαντισμό. Στο look λάτρεψα τις λεπτομέρειες, όπως τα μανίκια, την στέκα και τα κρύσταλλα στις μπαλαρίνες, οι οποίες είναι τέλειες για όσες θέλουν να αποφύγουν τα ψηλά τακούνια.

jenny.gr
Φόρεμα Μy T Wearables, Wyou, Mπαλαρίνες Pretty Ballerinas, Τσαντάκι Νali

3. To blazer dress

To μικρό μαύρο φόρεμα φέτος ήρθε με την μορφή blazer dress και είναι ό,τι πιο σέξι και κομψό. Φορέστε το με μποτάκια αντί για γόβες για ένα μοντέρνο look.

jenny.gr
Blazer dress Unique, Τσαντάκι La Martina, Mποτάκια Μinelli, Σκουλαρίκια Pieces, Koλιέ 4Queens

4. To ladylike πανωφόρι

Πολλές φορές ένα chic παλτό είναι καλύτερο ακόμα και από φόρεμα. Και σε αυτό το σύνολο οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά: Οι γούνινες λεπτομέρειες στα μανίκια, ο μαο γιακάς και το κουμπί που μοιάζει με vintage κόσμημα συνθέτουν την τέλεια εμφάνιση για γυναίκες άνω των 40.

jenny.gr
Παλτό Βilly Sabbado, Φάκελος Valentino Bags

5. Η mettalic φούστα

Η μεταλλιζέ, πλισέ φούστα δένει αρμονικά με τα επίσης πλισέ μανίκια του πουκάμισου που θυμίζουν την Ιαπωνική τέχνη οριγκάμι. Μια elegant και σοφιστικέ εναλλακτική για την Πρωτοχρονιά.

jenny.gr
Φούστα και Πουκάμισο Lauren, Ralph Lauren, Μπερές Gant, Mποτάκια Μinelli, Tσαντάκι Roccobarocco
jenny.gr

 Φωτογραφίες Γιάννης Καρύτσας

INFO:

Σταδίου & Αιόλου, Αθήνα
τηλ.: 210 3245811

Ηρ. Πολυτεχνείου 35 & Τσαμαδού, Πειραιάς
τηλ.: 210 4119811

Στοά Χιρς, Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31, Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 366600

Κεντρική Πλατεία, Καλαμάτα
τηλ.: 27210 90077

και στο www.notos.gr

Για περισσότερες ιδέες επισκεφτείτε τα www.instagram.com/notosofficial/ και www.facebook.com/notosGreece/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.