ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.146


29 Δεκεμβρίου 2019

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.146

Η ημέρα των Χριστουγέννων μπορεί να πέρασε αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η χαρά και ανάγκη μας για ψώνια μειώνεται, καθώς μετράμε αντίστροφα, για τον ερχομό του νέου έτους!

Για την ακρίβεια, δε βλέπουμε την ώρα να μοιράσουμε δώρα και χαμόγελα στους αγαπημένους μας, αλλά και να καταπλήξουμε τα πλήθη με εντυπωσιακές μας εμφανίσεις.

Και αυτή την εβδομάδα λοιπόν τα #jennygr girls επιλέξαμε τα αγαπημένα μας Items με εορταστικό mood και σας τα παρουσιάζουμε!

Ίσιο μίνι φόρεμα με γυαλιστερή όψη

jenny.gr

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, επέλεξα ένα άκρως γιορτινό φόρεμα για να υποδεχτώ με λάμψη τη νέα χρονιά. Ανάμεσα σε διάφορες στιλιστικές επιλογές, από την πρώτη στιγμή ξεχώρισα το πιο γυαλιστερό φόρεμα που υπάρχει στα Marks & Spencer, και το οποίο με κέρδισε από την πρώτη στιγμή! 

- Έλενα Κρητικού

 Κλασικά κόκκινα εσώρουχα

jenny.gr

Η γιορτινή διάθεση ξεκινάει από μέσα μας και τι καλύτερο από ένα γιορτινό σετ από δαντελένια εσώρουχα σε κλασικό κόκκινο Τezenis;

-Mάρθα Κουμπάνη

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.