ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.157


15 Μαρτίου 2020

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.157

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή, εμείς οι οι editors του #jennygr μοιραζόμαστε με τις αναγνώστριες τα αγαπημένα μας κομμάτια. Fashion και beauty items αλλά και πρακτικά αντικείμενα που έκαναν την καθημερινότητα μας πιο εύκολη και όμορφη.

 Η denim jumpsuit

jenny.gr

 Marks & Spencer

Δεν υπάρχει πιο άνετο και stylish ύφασμα για την άνοιξη από το denim, γι΄αυτό και θέλουμε να το φοράμε όλη μέρα. Η jumpsuit είναι πάντα ένα έξυπνος τρόπος να εντυπωσιάσουμε. Προσωπικά λάτρεψα αυτή με τα μακριά μανίκια και τις τσέπες και θα την φορέσω με cowboy boots, δετά μποτάκια σε λευκό ή sneakers!

-Mάρθα Κουμπάνη

Η τέλεια απολεπιστική μάσκα

jenny.gr

Αναζητούσα μια μάσκα που όχι μόνο θα καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα μου αλλά παράλληλα θα βοηθά στη σύσφιξη των πόρων. Η απολεπιστική μάσκα με Ahas & ένζυμα του Korres έχει κόκκους από ρόδι που αποτοξινώνει την επιδερμίδα από περιβαλλοντικούς ρύπους και την ανανεώνει. Την χρησιμοποιώ 1 με 2 φορές την εβδομάδα και νιώθω το δέρμα μου πιο λαμπερό.

-Ελένη Τσούτση

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.