ΣΤΙΛ SHOPPING

Oι βερμούδες είναι huge trend και εμείς βρήκαμε τις ωραιότερες της άνοιξης


Μάρθα Κουμπάνη

22 Απριλίου 2020

Oι βερμούδες είναι huge trend και εμείς βρήκαμε τις ωραιότερες της άνοιξης

Δεν ξέρουμε αν το έχετε συνειδητοποιήσει, όμως βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον τελευταίο μήνα της άνοιξης. Μπορεί λοιπόν το lockdown να έχει περιορίσει τις διαδρομές μας σε σπίτι - σουπερμάρκετ - φαρμακείο - σπίτι, όμως  ας μην ξεχνάμε ότι the streets are our runways. Ας το παραδεχτούμε, το στιλ δεν γνωρίζει όρια ούτε ακόμα κι αυτά της καραντίνας.

Και μιας και ο καιρός θα γίνεται ολοένα και πιο ζεστός (έχουμε σταματήσει ήδη να φοράμε καλσόν), αποκαλύπτουμε σιγά- σιγά τα πόδια.  Μπορεί στην αρχή να τις αντιμετωπίζαμε καχύποπτα, όμως οι βερμούδες είναι στιλάτες και πιο ευκολοφόρετες από ότι νομίζετε. Φοριούνται τόσο στο γραφείο αλλά και στην βόλτα ενώ ταιριάζουν με πολλά διαφορετικά παπούτσια, από πέδιλα και ankle boots έως sneakers. 

Εμείς εντοπίσαμε τις πιο στιλάτες της άνοιξης, για να τις φορέσουμε το επόμενο διάστημα, ξεκινώντας από την leather εκδοχή. Κάντε scrolldown και ανακαλύψτε τις. Σκεφτείτε μόνο πως έχουν το ιδανικό μήκος για να μπορούμε να τις φοράμε και στο γραφείο, και στις βόλτες μας και συνδυάζονται με τα περισσότερα παπούτσια μας. Εμείς τις προσθέσαμε ήδη στη λίστα με τα trends που θα υιοθετήσουμε.

jenny.gr

TRUSSARDI JEANS, notos 

jenny.gr

Marks & Spencer 

jenny.gr

Mango 

jenny.gr

Zara 

jenny.gr

ESCADA, Attica 

jenny.gr

 

REMAIN BIRGER CHRISTENSEN,Net-a-Porter

jenny.gr

Replay

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.