ΣΤΙΛ SHOPPING

6 μαντήλια με αέρα ελληνικό για ένα στιλάτο καλοκαίρι


Χριστίνα Θεοδωροπούλου

18 Μαΐου 2020

6 μαντήλια με αέρα ελληνικό για ένα στιλάτο καλοκαίρι

Αέρινο, πολύχρωμο, απαλό, πολυτελές, μικρό ή μεγάλο, το φουλάρι είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα αξεσουάρ που έχει μία γυναίκα στην ντουλάπα της. Και το καλοκαίρι είναι αναμφίβολα η ιδανικότερη περίοδος για να το χαρεί. Είναι το δικό μου στιλιστικό φετίχ κι όλα είναι σαφώς υποκειμενικά. 

Νομίζω όμως, ότι μία ιδιαίτερη μνεία σε αυτό το αξεσουάρ έχει πάντα αξία. Με μία ιστορία που φτάνει μέχρι τα βάθη των περασμένων αιώνων, το φουλάρι κατέληξε να είναι ένα στιλιστικό σύμβολο πολυτέλειας με τον οίκο Hermès να έχει την πρωτοκαθεδρία όσον αφορά στο know-how.

Στους αμέσως περασμένους αιώνες, λοιπόν, το φουλάρι μπήκε για τα καλά στην γυναικεία γκαρνταρόμπα, έχοντας έναν ρόλο πιο σοβαρό. Η βασίλισσα Ελισάβετ το τίμησε δεόντως και το έκανε άτυπα κομμάτι μιας «βασιλικής στολής», φορώντας το στο κεφάλι ενώ η Audrey Hepburn το καθιέρωσε σχεδόν μέσω της ταινίας «Breakfast at Tiffany’s». Η Grace Kelly από την άλλη, χρησιμοποίησε το μαντήλι σαν στήριγμα για το σπασμένο χέρι της και από τότε το φουλάρι απέκτησε μόνιμη και περίοπτη θέση στη φαρέτρα με τα γυναικεία αξεσουάρ.

Το 2020, όπου έχουμε όλες φορέσει από μια φορά ένα φουλάρι, και πολλές έχουμε δοκιμάσει αρκετούς τρόπους εφαρμογής, η ελληνική αγορά είναι μία πολύ καλή πηγή για να βρείτε και φέτος, αυτό που θα προστεθεί στη συλλογή σας και θα ταυτιστεί με το καλοκαίρι σας.

Coral Silk Scarf Tseklenis x AMC

jenny.gr

Ο vintage σχεδιασμός του και το ιδιαίτερο μεταξωτό ύφασμά του θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδική, φορώντας το. 

Emmanuelle Silk Scarf

jenny.gr

Ένα ολομέταξο μαντήλι ψηφιακή εκτύπωσης για να μεταμορφώσετε κάθε σας καλοκαιρινό outfit.

Studio Materiality Eve's apple silk scarf

jenny.gr

Μία ξεχωριστή σχεδιαστική ματιά σε ένα μεταξωτό μαντήλι για πιο edgy εμφανίσεις.

Silk Scarves Cyclades Space Purple

jenny.gr

Ένα μεταξωτό μαντήλι σε ζωηρή απόχρωση που θα κάνει update στις πιο κομψές καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. 

SkipBaton toucans

jenny.gr

Παιχνιδιάρικο και ευκολοφόρετο, το μαντήλι αυτό θα φέρει άμεσα καλοκαιρινή αύρα στο στιλ σας. 

A totem fur Elita Eros Teasing Centaur

jenny.gr

Με έμπνευση την ελληνική μυθολογία και φτιαγμένο από μεταξωτή οργάντζα, αυτό το φουλάρι θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά, που θα το προσθέτετε σε ένα από τα summer looks σας. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.