ΣΤΙΛ SHOPPING

5 αδιάβροχα και stylish νεσεσέρ για την παραλία κι όχι μόνο


Χριστίνα Θεοδωροπούλου

16 Ιουνίου 2020

5 αδιάβροχα και stylish νεσεσέρ για την παραλία κι όχι μόνο

Το νεσεσέρ ήταν πάντα η δεύτερη τσάντα μου, ίσως πιο σημαντική από την πρώτη. Είμαι σχεδόν εμμονική με τα νεσεσέρ, αρχικά επειδή μου αρέσουν πολύ και έπειτα επειδή τα αντιμετωπίζω ως ένα ακόμα “first aid kit”. Εννοείται ότι τα κουβαλάω καθημερινά στην τσάντα μου, αλλά δεν τα αποχωρίζομαι ούτε στην παραλία. Λογικό θα μου πείτε, αλλά κάποιες φορές το παρακάνω.

Το καλοκαίρι θα βρει κανείς στην τσάντα παραλίας τουλάχιστον δύο νεσεσέρ, ακόμα και τώρα που είμαι μαμά και κουβαλάω το μισό σπίτι. Δεν κάνω εκπτώσεις στα νεσεσέρ, λοιπόν γιατί πραγματικά μου φαίνονται πολύ χρήσιμα έως και απαραίτητα. Μου αρέσουν όλα. Μικρά, μεγάλα, με prints ή μονόχρωμα, με φερμουάρ ή με κουμπί. Ο μόνος μου περιορισμός είναι η εσωτερική επένδυση. Θέλω να είναι αδιάβροχη για ευνόητους λόγους.

Λόγοι που έχω εμμονή με τα νεσεσέρ παραλίας

  • Μειώνεται ο χώρος ψαξίματος στο ελάχιστο. Σκεφτείτε να πρέπει να βρείτε το μικρό κοκαλάκι σας μέσα στο χαμό της τεράστιας τσάντας.
  • Ένα νεσεσέρ μπορεί να χωρέσει όλα εκείνα τα φαινομενικά άχρηστα μικροαντικείμενα και μπουκαλάκια που ως δια μαγείας, κάποια στιγμή σας λύνουν τα χέρια.
  • Ένα ωραίο νεσεσέρ μπορεί ακόμα και να μετατραπεί στο τσαντάκι σας, στις απογευματινές βόλτες των διακοπών.
  • Στα νεσεσέρ μπορείτε να έχετε τα απολύτως απαραίτητα για μία εξόρμηση στην παραλία. Λεφτά για τους χυμούς, καθρεφτάκι για πάντα καθαρό χαμόγελο κλπ.
  • Εννοείται ότι τα αντηλιακά τακτοποιούνται σε ένα νεσεσέρ κι έτσι δεν ξεχνιέται τίποτα στο σπίτι.

Οι προτάσεις μου για την φετινή καλοκαιρινή beach season

1. Sun of a Beach

https://instagram.com/p/CBLlwpepzkm/

Μία κλασική πλέον επιλογή για τα beach essentials. Είναι βολικό, χωράει όσα πρέπει, δεν πειράζει αν βραχεί, αφού είναι πετσετέ και πλένεται εύκολα. Φυσικά, και είναι αδιάβροχο για να προστατεύεται το περιεχόμενο.

2. House of Myrtle

https://instagram.com/p/CA5j_wcJNc6/

Βλέποντάς το, ίσως είναι δύσκολο να το κλείσετε στην τσάντα παραλίας. Σκεφτείτε όμως, πόσο στιλάτο θα είναι να πηγαίνετε με αυτό για χυμούς και παγωτά στο beach bar. Plus: Στις διακοπές δεν θα χρειάζεστε τσαντάκι για τις βραδινές βόλτες. Με αυτό, είστε καλυμμένες από το πρωί ως το βράδυ.

3. Vinge Project

https://instagram.com/p/B_7QRMbFFho/

Εκτός από τα ευρύχωρα μονόχρωμα, αδιάβροχα νεσεσέρ Vinge Project, φέτος θα βρείτε και μερικά από τα πιο cute prints. Το καρό σε πολλές εκδοχές είναι μάλλον το χαρακτηριστικό της φετινής συλλογής και σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή. Μπορείτε να το συνδυάζετε και με την ίδια beach bag ή να το κρατήσετε στο beach bar, φορώντας ένα αέρινο καφτάνι.

4. Bleecker & Love

https://instagram.com/p/CBIKBuipwar/

To brand που μου προκάλεσε την εμμονή με τα αδιάβροχα νεσεσέρ. Δικαίως βέβαια, καθώς έχει τέτοια ποικιλία σε μεγέθη και σχέδια που σίγουρα θα βρείτε κάποιο, που να ταιριάζει στο στιλ σας εντός κι εκτός παραλίας.

5. Koku Concept

https://instagram.com/p/CBQyL_Npn_C/

Μία πλήρη συλλογή θα βρείτε φέτος, στα Koku Concept. Είναι τόσο κομψά όσο και παιχνιδιάρικα, μπορούν να σας συνοδεύσουν στην παραλία, αλλά και στις βόλτες σε πόλη και νησί. Έχουν δικό τους χαρακτήρα και σίγουρα ένα -ή και περισσότερα- θα σας κερδίσουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.