ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα sneakers που θα φορέσουμε τη νέα σεζόν μόλις κατέφτασαν και είναι η επιτομή του coolness


Μάρθα Κουμπάνη

21 Ιουλίου 2020

Τα sneakers που θα φορέσουμε τη νέα σεζόν μόλις κατέφτασαν και είναι η επιτομή του coolness

Mπορεί αυτή την περίοδο να περνάμε τις περισσότερες ώρες μας στην παραλία φορώντας σαγιονάρες και δερμάτινα φλατ σανδάλια, τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με την άνεση και το cool vibe που χαρίζει ένα statment ζευγάρι sneakers. Για αυτό και με την επιστροφή μας από τις διακοπές θα είναι το πρώτο που θα φορέσουμε. Τη νέα σεζόν επιστρέφουν τρία εμβληματικά ζευγάρια και θα γίνουν η απόλυτη τάση του φθινοπώρου.

Η Reebok επαναφέρει στο προσκήνιο τα μοντέλα Classic Leather AztecAztec Princess και Aztec 79, τις πιο iconic 70s σιλουέτες που αγαπήθηκαν από το κοινό, δίνοντας τους ένα μοντέρνο twist.

jenny.gr

Και ποιά μπορεί να αντισταθεί στην ποιότητα και τα κομψά χρώματα τους;

Tο Classic Leather Aztec φέρει όλες τις καινοτομίες που το κατέταξαν στην κορυφή των running shoes και αποκτά μία φρέσκια όψη συνδυάζοντας χαρακτηριστικά από το εμβληματικό Classic Leather. Η μοναδική αυτή μίξη δύο διαχρονικών σχεδίων δημιουργεί ένα άκρως σύγχρονο παπούτσι με nylon και suede λεπτομέρειες και εντυπωσιακά colorways.

jenny.gr

Το Aztec Princess από την άλλη, το γυναικείο μοντέλο του Heritage Running Pack, κρατάει την 70s αισθητική του και ενσωματώνεται στο σημερινό lifestyle, αποκτώντας διπλή σόλα που προσφέρει έξτρα στήριξη, ειδικά σχεδιασμένη για το γυναικείο πέλμα.

jenny.gr

 

Τέλος, το Aztec 79, το πιο iconic running παπούτσι της Reebok, επιστρέφει αποτίοντας φόρο τιμής στην κληρονομιά της Reebok. Το συγκεκριμένο μοντέλο παραμένει πολύ κοντά στην αρχική 70s εκδοχή του και ανανεώνει τα κλασικά side stripes δίνοντας του φρέσκια πινελιά μέσω των έντονων χρωμάτων, των metallics και των ιδιαίτερων λεπτομερειών.

 Δεν βλέπουμε την ώρα να τα φορέσουμε όχι μόνο για τρέξιμο αλλά και για να κατακτήσουμε το street style, αφού μπορούν να φορεθούν με τζιν, αλλά και τα δροσερά και θηλυκά sundresses μας και φυσικά με biker shorts.

jenny.gr

Αυτή τη σεζόν λοιπόν αν πρόκειται να αποκτήσετε ένα μόνο αθλητικό ζευγάρι τότε σίγουρα πρέπει να είναι ένα από αυτά.

Βρείτε όλη τη συλλογή στo www.reebok.gr/heritage_running

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.