ΣΤΙΛ SHOPPING

Το stylish μαγιό που θα φοράτε από το πρωί ως το βράδυ στις διακοπές


Χριστίνα Θεοδωροπούλου

5 Αυγούστου 2020

Το stylish μαγιό που θα φοράτε από το πρωί ως το βράδυ στις διακοπές

Η επιλογή του μαγιό είναι μεγάλη υπόθεση. Εντάξει, ίσως ακούγομαι υπερβολική, αλλά σκεφτείτε ότι το μαγιό που θα επιλέξετε, είναι το highlight της βαλίτσας των διακοπών. Είναι αυτό που θα φοράτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Είναι αυτό που μεταδίδει αυτόματα το mood των διακοπών. Επομένως, πρέπει να είστε προσεκτικές στην επιλογή του και σαφώς πρακτικές.

Δεδομένου ότι εκπτώσεις στο στιλ και στην αισθητική δεν γίνονται, η διαχρονικότητα, ο σχεδιασμός και τα υλικά είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του μαγιό. Ένα κομψό μπικίνι ή ένα ελαφρώς sexy αλλά ταυτόχρονα classy ολόσωμο είναι οι ιδανικές προσθήκες για την βαλίτσα σας και φέτος.

jenny.gr

Στο brand Pelican Vice λοιπόν, θα βρείτε μαγιό με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Η καλή τους ποιότητα σε συνδυασμό με την θηλυκότητα και την απλότητα των γραμμών είναι το χαρακτηριστικό που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Μονόχρωμα ή με εκλεπτυσμένα prints, όλα τους έχουν κάτι να προσφέρουν στο beach style σας, κι όχι μόνο.

Ένα strapless ολόσωμο για παράδειγμα, προφανώς μπορεί να γίνει το highlight κομμάτι για την παραλία, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σας συνοδεύσει στις απογευματινές βόλτες, συνδυασμένο με ένα τζιν σορτσάκι ή και το βράδυ με μία maxi φούστα.

jenny.gr

Εμείς στο γραφείο, όσες τουλάχιστον μείναμε και περιμένουμε διακοπές, αποφασίσαμε σχεδόν ομόφωνα ότι αυτό το onepiece, printed ή μονόχρωμο είναι σαφώς, το passepartout μαγιό που φοριέται όλη μέρα στις διακοπές. Έχει ωραία πλάτη, ενώ τονίζει διακριτικά το ντεκολτέ. Plus: Το εξαιρετικό του ύφασμα. 

Για περισσότερα σχέδια επισκεφθείτε το eshop Pelican Vice. Για τα δύο ολόσωμα που επιλέξαμε, μπορείτε να μπείτε στον διαγωνισμό που διοργανώσαμε στο Instagram για να τα κερδίσετε και να ανανεώσετε τη συλλογή σας λίγο πριν τις διακοπές. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.