ΣΤΙΛ SHOPPING

"Back to school" στιλ με τα πιο κομψά loafers της αγοράς


Μάρθα Κουμπάνη

5 Σεπτεμβρίου 2020

"Back to school" στιλ με τα πιο κομψά loafers της αγοράς

O αποχαιρετισμός του καλοκαιριού μας φέρνει πάντα γλυκόπικρη γεύση στα χείλη. Η αισιόδοξη πλευρά λέει ότι υπάρχουν πολλά να περιμένουμε ξεκινώντας νέα σεζόν, ειδικά όταν αυτή η σεζόν είναι το φθινόπωρο. Εάν δεν είστε ακόμα αρκετά σε mood, ίσως ένα νέο ζευγάρι loafers σας κάνει να νιώσετε back to school διάθεση.

Τα πιο κομψά loafers κάνουν πιο εύκολη τη μετάβαση από τα σανδάλια στις μπότες και φοριούνται όλο το χρόνο.

Για όσους αναζητούν κάτι πιο παραδοσιακό, το ιδανικό είναι ένα penny στιλ, ενώ όσοι αναζητούν κάτι πιο sleek, μπορούν να επενδύσουν σε ένα στιλ οδήγησης ή σε μια σιλουέτα που παραπέμπει σε slippers. Eπιπλέον μπορείτε να επιλέξετε μοκασίνια με χαμηλό τακούνι, τρακτερωτή σόλα ή πλατφόρμα. Οι λεπτομέρειες τους διαφέρουν και τα κάνουν ξεχωριστά: t-strap, στολισμένα λουράκια, έντονα ή ουδέτερα χρώματα.

Η ευελιξία τους είναι απαράμιλλη -τα καλύτερα παπούτσια φοριούνται το ίδιο εύκολα με μεταβατικά καλοκαιρινά είδη όπως και με πλεκτά, τζιν και παντελόνια. Απολαύστε το φθινόπωρο με αυτά τα ζευγάρια loafers.

 

jenny.gr

Zara

jenny.gr

Marni 

jenny.gr

SALVATORE FERRAGAMO,Kalogirou

jenny.gr

Sebago,Notos 

jenny.gr

Gray Matters 

jenny.gr

Loewe 

jenny.gr

 

 

 

 

 

Tory Burch, Kalogirou

jenny.gr

Ganni 

jenny.gr

Soldini 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.