ΣΤΙΛ SHOPPING

Μicro trend: Tο sheepskin επιστρέφει με το πιο στιλάτο jacket από τα 70's


Μάρθα Κουμπάνη

12 Νοεμβρίου 2020

Μicro trend: Tο sheepskin επιστρέφει με το πιο στιλάτο jacket από τα 70's

Το φθινόπωρο μπορεί να είναι μια απρόβλεπτη εποχή από την άποψη του καιρού. Το γεγονός αυτό εξηγεί γιατί υπάρχουν πολλές επιλογές εξωτερικών ενδυμάτων στην αγορά. Οι πρώτες μέρες απαιτούν ελαφριά layers, αλλά όταν η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, αναζητάμε ένα πιο ζεστό και cozy πανωφόρι. Η μόδα βρίσκεται στη χρυσή εποχή της άνεσης, τώρα περισσότερο από ποτέ.

Τα δερμάτινα μπουφάν μπορεί να είναι ένα διαχρονικό go to staple για κάθε γκαρνταρόμπα. Ωστόσο, εάν θέλετε να κάνετε το statement, μπορείτε να υιοθετήσετε το jacket της δεκαετίας του '70, που επιστρέφει το 2020. Ο λόγος για τα shearling jackets που ειδικά φέτος, και με την έγκριση μεγάλων οίκων όπως η Chloe, επιστρέφουν φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από συνθετικό sheep skin.

Σε υπόλευκους τόνους, η fluffy υφή του, το κάνει απερίγραπτα ζεστό και cute. Συνοδεύεται από λεπτομέρειες από δέρμα σε τόνους της καραμέλας. Είναι το ιδανικό πανωφόρι για να συνδυάσετε με τα flared jeans σας και κομψά πουκάμισα με 70's διάθεση, και γιατί όχι prints.

Tα κλασικά μαύρα δερμάτινα με την statement επένδυση παραμένουν διαχρονικά, ενώ το 2020 συναντάμε πανωφόρια από μαλλί προβάτου στα πιο έντονα και ανατρεπτικά χρώματα.

Δείτε τα δικά μας αγαπημένα και αποκτήστε τα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.