ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping time: 10 διαχρονικά κομμάτια που πρέπει να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας τον χειμώνα


Μάρθα Κουμπάνη

20 Ιανουαρίου 2021

Shopping time: 10 διαχρονικά κομμάτια που πρέπει να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας τον χειμώνα

Tα καταστήματα και τα εμπορικά κέντρα είναι και πάλι ανοιχτά και παρά το τσουχτερό κρύο δεν βλέπουμε την ώρα να τυλιχτούμε στα ζεστά μας πανωφόρια και κασκόλ και να απολαύσουμε ξανά μια βόλτα για shopping. Πάντα τηρώντας τις αποστάσεις και παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. 

Η χαρά του να τριγυρνάς και πάλι στους διαδρόμους του αγαπημένου σου shopping spot, η χαλαρή κουβέντα με την κολλητή και ένας ζεστός καφές στο χέρι και τα παιδιά που παίζουν είναι μοναδική. 

Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα και πλέον οι αγορές μας περιλαμβάνουν κομμάτια που θέτουν ως προτεραιότητα την ζεστασιά και άνεση, χωρίς όμως να στερούνται σε κομψότητα και στιλ.

Διαχρονικά fashion items που θα φοράμε για πολλούς χειμώνες και θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες όπως ένα καλό παλτό που θα αποτελέσει επένδυση. Ή μια σικάτη δερμάτινη τσάντα!

Για αυτό τον λόγο αναζητήσαμε όλα εκείνα τα key pieces που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα και εγγυώνται elegant εμφανίσεις ακόμα και στις χαμηλές θερμοκρασίες. Τα μεγαλύτερα trends βρίσκονται όλα συγκεντρωμένα στο Golden Hall και περιμένουν να τα ανακαλύψετε! Τα καταστήματα του Golden Hall άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους και θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 09:00 το πρωί έως τις 08:00 το βράδυ, και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου.

Ακολουθούν οι προτάσεις μας:

 1. To cozy πλεκτό πουλόβερ

jenny.gr

Benetton

2. Το skinny jean

jenny.gr

 

 

 

 

American Eagle

 3. Girly φόρεμα

jenny.gr

Replay

4. Το stirr up κολάν

jenny.gr

Calzedonia

5. Statement παλτό

jenny.gr

Pinko

 6. Διαχρονικά ankle boots

jenny.gr

Haralas

7. Κλασική δερμάτινη τσάντα σε nude απόχρωση

jenny.gr

Carolina Herrera

 8. Εντυπωσιακά σκουλαρίκια

jenny.gr

Anna-Maria Mazaraki 

 9. Must-have sneakers

jenny.gr

Adidas 

10. Γυαλιά ηλίου με άποψη

jenny.gr

Eye Q ΣΥΚΑΡΑΣ 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.