ΣΤΙΛ SHOPPING

Plastic Rings: Τα ωραιότερα δαχτυλίδια της φετινής άνοιξης θα βγάλουν το παιδί από μέσα μας


Μάρθα Κουμπάνη

14 Μαρτίου 2021

Plastic Rings: Τα ωραιότερα δαχτυλίδια της φετινής άνοιξης θα βγάλουν το παιδί από μέσα μας
Τα πιο fun και πολύχρωμα ακρυλικά δαχτυλίδια

Θα είμαι ειλικρινής. Μετά από πέντε μήνες παραμονής στο σπίτι το να γράφεις για μόδα και στιλ μπορεί να γίνει πραγματικά δύσκολο. Υπάρχουν ημέρες που δεν έχεις καμία έμπνευση ο ίδιος για να εμπνεύσεις και τους άλλους. Πόσο μάλλον όταν ξέρεις ότι πρόκειται για γυναίκες σύγχρονες και δυναμικές που έχουν ξεκάθαρη άποψη για το στιλ.

Μέσα σε αυτούς τους μήνες σας έχω γράψει πολλές φορές τις λέξεις χαρά και αισιοδοξία προσπαθώντας να σας κάνω να νιώσετε καλύτερα με άρθρα και όμορφες εικόνες, μέσα στις συνθήκες που ζούμε.

Λίγα trends όμως κατάφεραν στ΄αλήθεια να με κάνουν να χαρώ όπως αυτό για το οποίο σας γράφω σήμερα.

Θυμάστε όταν ήμασταν μικρές, τα καλοκαίρια που πηγαίναμε στο περίπτερο για παγωτό Κarabola και με λαχτάρα ανοίγαμε το κάτω μέρος της συσκευασίας για να ανακαλύψουμε αν το δώρο ήταν κάποιο εντυπωσιακό πλαστικό δαχτυλίδι;

Τα plastic rings ήταν αυτό που χρειαζόμασταν εδώ και καιρό και δεν το ξέραμε!

Μα, θα μου πείτε «αυτά μοιάζουν με παιδικά»! Μια συνάδελφος τα λάτρεψε όταν τα είδε αλλά πιστεύει ότι είναι «μεγάλη για αυτά». Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αρχίσω τα κλισέ του τύπου το «στιλ δεν έχει ηλικία».

Αυτό είναι το νόημα του trend. Θα μας κάνει να αισθανθούμε σαν μικρά παιδιά και θα μας φτιάξουν το κέφι όσο τίποτα άλλο (Μαρθούλα, 29 ετών).

Celebrities όπως η Eris Baker, η Bella Hadid και η Emma Chamberlain, μαζί με μια σειρά από Influencers κάνουν throwback στις μέρες των παιχνιδιάρικων μανικιούρ σε συνδυασμό με χοντρά πλαστικά ή ακρυλικά δαχτυλίδια, μερικά πραγματικά εκθαμβωτικά με στρας και κρύσταλλα.

Τα σχέδια είναι αμέτρητα: δαχτυλίδια από ακρυλικό ή ρητίνη, μεγάλα ή διακριτικά σαν πολύχρωμες βέρες, διάφανα, με ακανόνιστα σχήματα ή με λουλούδια (ακόμα και λογότυπα οίκων) στο εσωτερικό τους, και πολλά πολλά fun, φοριούνται πολλά μαζί.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει τόση σημασία, σημασία έχει το παιχνίδι.

Θα τα βρείτε παντού από τα αγαπημένα σας high street brands ως τα vintage retailers, το Αmazon και Εtsy.

Εμείς σας βρήκαμε τα ωραιότερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.