ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα πιο στιλάτα παντελόνια της αγοράς για να φοράτε όλη την άνοιξη


Μάρθα Κουμπάνη

23 Μαρτίου 2021

Τα πιο στιλάτα παντελόνια της αγοράς για να φοράτε όλη την άνοιξη
Τα ωραιότερα παντελόνια της άνοιξης

Το ντύσιμο την εποχή της πανδημίας έχει διαμορφωθεί εντελώς διαφορετικά. Πολλά από τα ρούχα μας φαντάζουν ξαφνικά πολύ επίσημα ενώ βρισκόμαστε σε καραντίνα και φοράμε κυρίως τις άνετες φόρμες μας. Από την άλλη το στιλ στο γραφείο την μεταβατική περίοδο της άνοιξης είναι και αυτό ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε είναι πιθανό ότι έχετε βαρεθεί πια τα ίδια και τα ίδια και θέλετε κάτι διαφορετικό, πιο κομψό και stylish.

Mία από από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων σεζόν είναι τα παντελόνια με χαλαρές γραμμές. Επιπλέον ακολουθούν την τάση που θέλει τυην άνεση να είναι η απόλυτη προτεραιότητα.

Από καμπάνα, μέχρι ψηλόμεσα paperbag και cargo με oversized τσέπες, από λινό ή ακόμα και δέρμα στα πιο εντυπωσιακά χρώματα αυτά τα παντελόνια ήρθαν για να μείνουν.

Με άνετη και χαλαρή εφαρμογή και μοναδικό, δικό τους χαρακτήρα, θα σας χρίσουν την πιο στιλάτη του γραφείου -και όχι μόνο.

Τα prints "ξεφαντώνουν" και έρχονται για να σας φτιάξουν το κέφι σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Το καρό μεγάλο ή gingham είναι κυριάρχο αλλά δεν λείπουν και παντελόνια με μεγάλα polka dots, tie dye ακόμα και cow print για τις πολύ τολμηρές!

Εμείς βρήκαμε τα δικά μας αγαπημένα. Θα τα φορέσουμε τώρα με cute cardigans , skackets και κλασικά πουκάμισα με καζάκα από πάνω. Loafers και sneakers θα ολοκληρώσουν τα πιο πρακτικά αλλά ενδιαφέροντα λουκ με παντελόνι την άνοιξη.

Το σίγουρο είναι ότι με αυτά δεν θα αισθανθείτε ανία ούτε στιγμή.

Ανακαλύψτε τα στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.