ΣΤΙΛ SHOPPING

Oι ωραιότερες τσάντες για κάθε στιλ και budget - Θα τονίσουν σαν θαυμαστικό τα looks μας


Μάρθα Κουμπάνη

6 Απριλίου 2021

Oι ωραιότερες τσάντες για κάθε στιλ και budget - Θα τονίσουν σαν θαυμαστικό τα looks μας
Οι ωραιότερες τσάντες της άνοιξης

Καθώς μεταβαίνουμε στους πιο ζεστούς μήνες, ψάχνουμε στο διαδίκτυο για νέα fashion items για να ενημερώσουμε την γκαρνταρόμπα και το στιλ μας. Τα αξεσουάρ και κυρίως οι τσάντες διαδραματίζουν ρόλο-κλειδί.

Ξέρουμε τι σκέφτεστε: "Θέλω μια τσάντα αρκετά κομψή και πρακτική για το γραφείο, αλλά το ίδιο cool και για μια βόλτα στον ήλιο. Ενημερωμένη, αλλά όχι πολύ glam, (καραντίνα έχουμε)".

Για όσες λοιπόν αναζητάτε μια τέτοια τσάντα, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της σεζόν. Τις εντοπίσαμε στα ψηφιακά runways των Givenchy, Fendi, Bottega Veneta και Fendi.

Το νοσταλγικό στιλ συνεχίζει να κυριαρχεί με τις μίνι τσάντες ώμου από labels όπως η CELINE και η Miu Miu να πρωταγωνιστούν. Καθώς λοιπόν φανταζόμαστε το μετα-πανδημικό στιλ και ντύσιμο, το βλέπουμε πεντακάθαρα: Από μεγάλες totes σε πλεκτές, τσάντες με χρώμα ή «αιχμηρό» και γωνιώδες σχήμα, αυτές είναι οι τσάντες που θα κρατάμε.

Σας βρήκαμε τις ωραιότερες τσάντες για κάθε στιλ και budget:

Πλεκτές 

jenny.gr

Οversized 

jenny.gr

 Με έντονο χρώμα

jenny.gr

Mικρές Shoulder Bags 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.