ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα headbands είναι το πιο δημοφιλές αξεσουάρ της πανδημίας-Bρήκαμε τα ωραιότερα


Μάρθα Κουμπάνη

16 Απριλίου 2021

Τα headbands είναι το πιο δημοφιλές αξεσουάρ της πανδημίας-Bρήκαμε τα ωραιότερα
Tα ωραιότερα headabands της άνοιξης

Η πανδημία του Covid-19 έχει αλλάξει δραματικά τις τάσεις της μόδας, καθώς πολλοί άνθρωποι αναζητούν casual κομμάτια για τον νέο τρόπο ζωής και εργασίας από το σπίτι.

Ενώ πολλοί υιοθέτησαν τα athleisure trends, άλλοι στράφηκαν στο "Zoom dressing" που σημαίνει styling κυρίως στο επάνω μέρος του κορμού. Αυτή η τάση οδήγησε στη συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα των τολμηρών αξεσουάρ και κοσμημάτων, και ακόμα περισσότερο των headbands.

Tα αξεσουάρ μαλλιών βοήθησαν τις γυναίκες για να προσθέσουν μια αίσθηση επαγγελματισμού και μια glam νότα στα WFH σύνολα. Σε πολλές περιπτώσεις μετατράπηκαν σε παιχνίδια που τους φτιάχνουν την διάθεση καθώς πολλές είναι εκείνες που επιλέγουν έντονα χρώματα και στιλ με όμορφη διακόσμηση prints.

Εκτός από την πανδημία, οι εντυπωσιακές στέκες και κορδέλες αυξήθηκαν στις αναζητήσεις των καταναλωτών χάρη σε προσωπικότητες, όπως η βραβευμένη ποιήτρια Amanda Gorman και η κόρη της Αντιπροέδρου Kamala Harris, Ella Emhoff, οι οποίες φορούσαν εντυπωσιακές στέκες στην ορκωμοσία του Joe Βiden τον περασμένο Ιανουάριο. Σύμφωνα με στοιχεία του Lyst, οι αναζητήσεις των γυναικών για headbands αυξήθηκαν κατά 123% μετά την ορκωμοσία. Τον επόμενο μήνα, η δημοτικότητα του preppy αξεσουάρ μαλλιών συνεχίστηκε με αύξηση 40% από μήνα σε μήνα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα αξεσουάρ μπορούν να αναδείξουν ένα outfit, γεγονός που αναγνωρίζουν και τα αγαπημένα μας fashion icons όπως η Hailey Bieber και Bella Hadid.

Aκολουθούν οι κυρίαρχες τάσεις στα headbands καθώς και τα πιο όμορφα της αγοράς για να προσθέσουν ρομαντισμό στις εμφανίσεις της άνοιξης.

Ροζ

Best Headbands: Pretty in Pink

@MISHTI.RAHMAN

Φαρδιές κορδέλες

Best Headbands

@ANNARVITIELLO

Με κόμπο

Best Headbands

@WAITYOUNEEDTHIS

Σε ουδέτερους τόνους

Mε παιχνιδιάρικα χρώματα και prints

Best Headbands: Mood-Boosting Hues

@CHAMPAGNEMANI

Ανακαλύψτε τα δικά μας αγαπημένα στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.