ΣΤΙΛ SHOPPING

Best of heels: Το άνοιγμα των bars θα μας βρει με τα πιο εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα


The Jennettes

3 Μαΐου 2021

Best of heels: Το άνοιγμα των bars θα μας βρει με τα πιο εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα
Τα ωραιότερα ψηλοτάκουνα της σεζόν

3 Μαΐου: Η μέρα που όλοι περιμέναμε έφτασε. Tο άνοιγμα των bars είναι γεγονός και μετά από μήνες παραμονής στο σπίτι και εγκλεισμού είμαστε ενθουσιασμένοι. Και καθώς η εορταστική διάθεση υπάρχει λόγω Πάσχα θα βγούμε -πάντα με προσοχή- να το γιορτάσουμε.

Αν κάτι μας έχει λείψει πολύ όλο αυτό το διάστημα είναι η κοινωνική μας ζωή και βέβαια αυτό στιλιστικά μπορεί να σημαίνει ένα πράγμα: τα αγαπημένα μας εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα!

Πολύ σωστά, υπάρχουν γυναίκες που λατρεύουν τα άνετα flat παπούτσια και δεν τις αδικούμε. Υπάρχουμε όμως κι εμείς που δεν βλέπουμε την ώρα να περπατήσουμε πάνω σε ψηλά τακούνια αυτό το καλοκαίρι.

Τούτου λεχθέντος και λίγο πριν κάνουμε την πρώτη μας βόλτα πάνω στα 8ποντα τακούνια μας αναζητήσαμε τα ωραιότερα ζευγάρια της φετινής άνοιξης - γόβες και πέδιλα με τακούνι- στα πιο ζωηρά χρώματα και σχέδια της σεζόν.

Ανάμεσά τους είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το δικό σας αγαπημένο ζευγάρι και μπορείτε να το φορέσετε από σήμερα κιόλας.

Και μπορεί τα bars να είναι ανοιχτά μόνο μέχρι τις 11:00 το βράδυ, ωστόσο είναι αρκετό για να τραβήξουμε τα βλέμματα στα πόδια μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.