ΣΤΙΛ SHOPPING

Mύρισε καλοκαίρι: Αυτά είναι τα πιο κoμψά flat σανδάλια της αγοράς


The Jennettes

10 Μαΐου 2021

Mύρισε καλοκαίρι: Αυτά είναι τα πιο κoμψά flat σανδάλια της αγοράς
Τα ωραιότερα flat σανδάλια του καλοκαιριού

Είναι ιδέα μας ή ξαφνικά υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια αίσθηση αναπάντεχης ελευθερίας; To αισθάνεστε κι εσείς; Kαθώς τα μέτρα χαλαρώνουν και το feed μας γεμίζει με όλο και περισσότερες φωτογραφίες γνωστών και φίλων από κάποιο εμβολιαστικό κέντρο, μοιάζει να κερδίζουμε σιγά- σιγά την μάχη με τον εχθρό που μας περιόρισε το προηγούμενο διάστημα.

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και η θερμοκρασία σταδιακά ανεβαίνει. Τα ρούχα από εδώ και πέρα θα είναι λιγότερα και πιο ελαφριά, το ίδιο και τα παπούτσια. Μήπως είναι λοιπόν ώρα αυτή η ελευθερία να εκφραστεί σε κάθε βήμα; Tα πρώτα φλατ σανδάλια έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις συλλογές των αγαπημένων μας brands και είμαστε πανέτοιμες να διαλέξουμε το ζευγάρι που θα μας οδηγήσει στο καλοκαίρι του 2021 -ένα καλοκαίρι ελευθερίας- με το πιο elegant στιλ.

Ο μινιμαλισμός κυριαρχεί και τα σανδάλια έχουν λεπτά straps, 90s flip flop στιλ και σε πολλές περιπτώσεις πλατφόρμα. Εκτός από διαχρονικό και ανθεκτικό δέρμα, τα φυσικά υλικά ολοκληρώνουν το στιλ της καλοκαιρινής μας ραστώνης. Πινελιές χρώματος και chunky κομμάτια γίνονται η fun και παιχνιδιάρικη νότα που θα μας φτιάξει την διάθεση στην παραλία, και όχι μόνο.

Εμείς βρήκαμε τα δικά μας αγαπημένα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.