ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα ωραιότερα ελληνικά μαγιό για γυναίκες άνω των 40 και όχι μόνο


The Jennettes

21 Μαΐου 2021

Τα ωραιότερα ελληνικά μαγιό για γυναίκες άνω των 40 και όχι μόνο
Τα ιδανικά μαγιό για γυναίκες άνω των 40

Ναι είναι αλήθεια όσο κι αν μοιάζει με ψευδαίσθηση: το καλοκαίρι πλησιάζει και εμείς μπορούμε να βγούμε έξω και να το απολαύσουμε όπως του αξίζει! Είναι η στιγμή πού αναζητάμε το τέλειο μαγιό για εμάς. Οπως κάθε καλοκαίρι το μαγιό αναδεικνύεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής των looks μας.

Το να βρεις το μαγιό που σου ταιριάζει είναι tricky σε κάθε ηλικία.

Σήμερα όμως εστιάζουμε στις γυναίκες άνω των 40, οι οποίες θέλουν να είναι εντυπωσιακές στην παραλία, πράγμα που σημαίνει να αισθάνονται την απαραίτητη ανεση στο μαγιό τους και ταυτόχρονα να είναι κομψές και μία δόση σέξι.

Comfy yet sexy λοιπόν η αποστολή μας και μαζί εξερευνούμε όλα αυτά που πρέπει να έχει ένα μαγιό για να καλύπτει τις ανάγκες αυτών των γυναικών.

Οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία ξέρουν πλέον πολύ καλά τον εαυτό τους και το σώμα τους. Σε καμία περίπτωση δεν είναι συντηρητικές, ωστόσο ποντάρουν περισσότερο στην διαχρονικότητα ενός κομψού σχεδίου. Επιπλέον υπάρχουν σημεία που όλες μας θέλουμε να καμουφλάρουμε ή να αναδείξουμε. Το ολόσωμο αποτελεί την πιο διαχρονική και safe επιλογή , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι γυναίκες άνω των 40 δεν μπορούν να φορέσουν ένα σέξι μικροσκοπικό μπικίνι αν το επιθυμούν με βάση πάντα και την προσωπικότητα και την αισθητική της.

Η ποιότητα και η εφαρμογή, η ελαστικότητα και η στήριξη στην περιοχή του στήθους ;oσο και η αδιαφάνεια των υφασμάτων είναι αυτά που ψάχνουν όλες οι γυναίκες σε ένα μαγιό. Εμείς το κάνουμε πιο εύκολο επιλέγοντας τα ωραιότερα ελληνικά μαγιό που συνδυάζουν τα παραπάνω στοιχεία και μπορούν να φορεθούν από τις γυναίκες στη δεκαετία των 40 και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.