ΣΤΙΛ SHOPPING

Καλοκαίρι 2021: Ήρθε κι έφερε τα ωραιότερα ολόσωμα μαγιό για κάθε γυναίκα


Μάρθα Κουμπάνη

1 Ιουνίου 2021

Καλοκαίρι 2021: Ήρθε κι έφερε τα ωραιότερα ολόσωμα μαγιό για κάθε γυναίκα
Τα ωραιότερα ολόσωμα μαγιό για το καλοκαίρι του 2021

Kαλωσορίζουμε και επίσημα το καλοκαίρι και τι καλύτερο, από shopping. Δεν μιλάμε για οποιεσδήποτε αγορές, αλλά για την αναζήτηση του τέλειου ολόσωμου μαγιό.

Το μαγιό είναι ο βασιλιάς του καλοκαιρινού στιλ, με τα ολόσωμα να αποτελούν τα τελευταία χρόνια αγαπημένη επιλογή των γυναικών. Είναι μια κλασική, κομψή και safe επιλογή που χαρίζει αυτοπεποίθηση. Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα παραμονής στο σπίτι, το μόνο που θέλουμε είναι να αποδράσουμε σε κάποιο νησί ή κοντινή παραλία και φυσικά να εντυπωσιάσουμε με το stylish μαγιό μας.

Εxtra tip: Tα ολόσωμα είναι τέλεια για τις πρώτες εμφανίσεις μας στην παραλία που -ας το παραδεχτούμε- δεν νιώθουμε όσο θεές θα θέλαμε. Η εφαρμογή και η ποιότητα είναι σημαντικά, για να καμουφλάρουν τις ατέλειες που πιθανόν μας προβληματίζουν και να αναδείξουν τα δυνατά μας σημεία.

Φέτος, ακόμα περισσότερο τα έντονα χρώματα και μοτίβα κυριαρχούν, ενώ σε πολλές περιπτώσεις τα ολόσωμα γίνονται τολμηρά με αναπάντεχα cut-outs. Δε βλέπουμε την ώρα να τα φορέσουμε με τα παρεό και τις flip flops μας αλλά και ως bodies με ψηλόμεσες παντελόνες!

Αυτά είναι τα ωραιότερα ολόσωμα του 2021.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.