ΣΤΙΛ SHOPPING

Tα πιο αέρινα και elegant καφτάνια για να εντυπωσιάσετε στην πόλη και το νησί


Μάρθα Κουμπάνη

23 Ιουνίου 2021

Tα πιο αέρινα και elegant καφτάνια για να εντυπωσιάσετε στην πόλη και το νησί
Τα ωραιότερα καφτάνια του φετινού καλοκαιριού

Eίμαστε στο γραφείο και μετράμε τις μέρες αντίστροφα. Οι διακοπές δεν αργούν και πόσο τις έχουμε ανάγκη! Ο ενθουσιασμός μας δεν περιγράφεται και στο μυαλό μας έρχονται κάθε τόσο εικόνες από αμμουδερές παραλίες και ηλιοβασιλέματα. Οι μέρες τις ανεμελιάς είναι κοντά και ξέρουμε ήδη πως θα τις περάσουμε: Kάτω από τον ήλιο, με messy hair και το άρωμα του αγαπημένου μας αντηλιακού.

Το περιεχόμενο της βαλίτσας των διακοπών είναι η αμέσως επόμενη σκέψη. Θέλουμε τα πιο κομψά και ευκολοφόρετα beach looks και τι καλύτερο από ένα αέρινο και εντυπωσιακό καφτάνι.

Ζεστά χρώματα στην παλέτα της μεσογειακής γης, του ατελείωτου πελάγους αλλά και του ηλιοβασιλέματος, κεντήματα και κρόσια δημιουργούν τα πιο όμορφα καφτάνια που θα φορέσουμε πάνω από το μαγιό μας.

Θα τα φορέσουμε στο νησί αλλά και στην πόλη τις ημέρες με πολλή ζέστη με τα αγαπημένα μας φλατ σανδάλια. Το μόνο που μένει είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ, ένα μαντήλι και μεγάλα 70s γυαλιά ηλίου για ξεχωριστές καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Κεντρική φωτογραφία: Themis Z

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.