ΣΤΙΛ SHOPPING

Διαλέξαμε 8 items που πρέπει να αγοράσετε πριν φύγετε διακοπές


Μάρθα Κουμπάνη

7 Ιουλίου 2021

Διαλέξαμε 8 items που πρέπει να αγοράσετε πριν φύγετε διακοπές
Φωτογραφίες Χρήστος Λώλος

Σαν να το ακούμε: Tο φουγάρο του πλοίου που μουγκρίζει βαριά καθώς σαλπάρει. Είναι το πλοίο που μας πηγαίνει διακοπές στο νησί και άρα αυτός από τους πιο αγαπημένους μας ήχους! Όλον αυτόν το καιρό περιμένουμε πώς και πώς αυτή τη στιγμή που θα αποδράσουμε από την καθημερινότητα, θα ξεκουραστούμε και θα δημιουργήσουμε αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες.

Πριν φύγουμε, τα έχουμε προετοιμάσει όλα, ξεκινώντας από την βαλίτσα των διακοπών. Η βαλίτσα μας θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για ενημερωμένο καλοκαιρινό στιλ, για όλες τις ώρες της ημέρας. Όλα τα items, χωρίς τα οποία δεν έχουμε να πάμε πουθενά. Για να τα αποκτήσουμε εγκαίρως, επισκεφθήκαμε τον αγαπημένο μας shopping προορισμό, που δεν είναι άλλος από το Golden Hall! Τώρα μάλιστα και με την ευκαιρία των εκπτώσεων που ξεκίνησαν είναι η τέλεια ευκαιρία για ατελείωτο shopping.

jenny.gr

Eκτός από την απολαυστική βόλτα στους πολυτελείς διαδρόμους του και την μοναδική ατμόσφαιρα, ξέρουμε πως μπορούμε να βρούμε πολύ εύκολα αυτά που χρειαζόμαστε κάθε φορά, από τα μεγαλύτερα brands και καταστήματα και σύμφωνα πάντα με όλες τις νέες τάσεις της μόδας.  

Kυριακή 11/07 τα εμπορικά καταστήματα του Golden Hall θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 π.μ. – 08:00 μ.μ. και θα μας περιμένουν!

Επιπλέον τώρα το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο έχει νέα είσοδο από την πεζογέφυρα ΟΑΚΑ για  άμεση πρόσβαση από τον σταθμό Ειρήνη, πιο κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ και φυσικά από το Ολυμπιακό στάδιο!

H fashion editor, Μάρθα Κουμπάνη πήγε στο Golden Hall και έκανε vacation shopping: Αυτά είναι τα 8 κομμάτια που επέλεξε για τη βαλίτσα των διακοπών.

1. Η βαλίτσα (ή sac voyage)

Δεν γίνονται διακοπές με στιλ χωρίς το κατάλληλο σακίδιο που χωράει όλα τα απαραίτητα.

Το συγκεκριμένο από τα Τhe North Face, μπορεί και αποθηκεύεται εύκολα στο τέλος και πιάνει τον ελάχιστο χώρο.

jenny.gr

The North Face

2. To maxi φόρεμα

 Αέρινο και θηλυκό, με διακριτικά λουλούδια και halter neck λαιμό, αυτό το φόρεμα είναι τέλειο για βραδινές εξόδους και δείπνα, αλλά και για τον γάμο που είστε καλεσμένες.

jenny.gr

American Eagle

3. Το stylish co ord 

Τα co-ords ή αλλιώς sets είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις το φετινό καλοκαίρι. Με σακάκι και βερμούδα σε πετρόλ απόχρωση, αυτό το σύνολο από λινό είναι super καλοκαιρινό.

jenny.gr

Replay

4. To καλοκαιρινό άρωμα

Το άρωμά μας δεν το αποχωριζόμαστε ποτέ. Ετσι και στις φετινές διακοπές θα αφήσουμε το στίγμα μας.

jenny.gr

Victoria's Secret

5. Το κομψό ολόσωμο μαγιό 

 Το μαγιό είναι απόλυτος πρωταγωνιστής του καλοκαιρινού μας στιλ, αφού σκοπεύουμε να περάσουμε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών -πού αλλού- στην παραλία! Eνα κλασικό ολόσωμο, σε κομψή γήινη απόχρωση θα αναδείξει το μαύρισμά μας.

jenny.gr

Scotch & Soda

6. Ένα κλασικό πουκάμισο

Το button down με κάθετες ρίγες φοριέται στην παραλία αλλά και κατά την χαλαρή μας έξοδο.

jenny.gr

Napapijri

7. Tα γυαλιά ηλίου

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να φύγετε διακοπές χωρίς γυαλιά ηλίου; Η απάντηση είναι καμία απολύτως γι' αυτό επιλέξαμε τα πιο chic.

jenny.gr

Eye Q Συκαράς

8. To feminine σετ εσώρουχα

To στιλ ξεκινάει από μέσα, γι' αυτό και θέλουμε να φοράμε τα πιο elegant εσώρουχα και στις διακοπές.

jenny.gr

Intimissimi 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.