ΣΤΙΛ SHOPPING

Back to business: 8 minimal τσάντες για δυναμική επιστροφή στο γραφείο


Μάρθα Κουμπάνη

25 Αυγούστου 2021

Back to business: 8 minimal τσάντες για δυναμική επιστροφή στο γραφείο
Οι πιο κομψές minimal τσάντες για την επιστροφή στο γραφείο

Οι σύγχρονες τάσεις της μόδας είναι κάθε άλλο παρά μίνιμαλ. Έντονα χρώματα, ζωηρά 60s prints και 70s μοτίβα κυριαρχούν, ενώ πλέον, οι φανατικές fashionistas παίζουν τις στιλιστικές μεθόδους, όπως το color blocking και το mix & match, στα δάχτυλα. Ακόμα όμως και οι πιο μοντέρνες γυναίκες, δεν μπορούν να αρνηθούν τη γοητεία μιας καλής, ουδέτερης, minimal τσάντας. Συνδυάζονται άλλωστε με τα πάντα (και τα πιο κεφάτα και πολύχρωμα σύνολα) και παραμένουν διαχρονικές από σεζόν σε σεζόν. Με την επιστροφή μας στο γραφείο, χρειάζόμαστε μία τέτοια τσάντα. Απλή, ευρύχωρη και elegant.

Πώς μπορείτε να βρείτε την τέλεια για εσάς; Ξεκινήστε αποφασίζοντας ποιο χρώμα ταιριάζει καλύτερα στα περισσότερα ρούχα της γκαρνταρόμπας σας. Φοράτε συχνά μαύρο; Αν ναι, δοκιμάστε μια τσάντα που έρχεται σε απόχρωση του λευκού, κρεμ ή tan για να φωτίσετε τα looks σας. Eίστε από εκείνες που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς φωτεινά χρώματα; Τότε χρειάζεστε μια μικρή μαύρη τσάντα αυτήν τη σεζόν.

Στη συνέχεια, δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες, όπως φερμουάρ, τρουκς και αλυσίδες και κυρίως στο χρώμα τους. Δεν θα είχε νόημα να πάρετε μια τσάντα με χρυσές αλυσίδες αν φοράτε αποκλειστικά ασημένια κοσμήματα σε καθημερινή βάση. Αυτές οι τσάντες προορίζονται να κουμπώσουν αρμονικά στην γκαρνταρόμπα σας.

Μinimal τσάντα, ωστόσο, δεν σημαίνει και μικρή. Και είναι αλήθεια πως οι μεγάλες totes, έχουν εδώ και χρόνια αποδείξει την αξία τους στο γραφείο. Φέτος ακόμα και οι totes ξεφεύγουν από το κλασικό τετράγωνο σχήμα και αποκτούν απρόσμενες καμπύλες και «ρευστά» σχήματα. Νew entry; O χαρτοφύλακας! Αυτή τη σεζόν θα έρθει να απογειώσει τα outfits της δουλειάς, ενώ θα μεταφέρει με στιλ τα υπάρχοντά μας.

Εμείς βρήκαμε τις πιο κομψές και μίνιμαλ τσάντες για να ολοκληρώσετε το office look σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.