ΣΤΙΛ SHOPPING

Υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβρη με τα ωραιότερα φορέματα


Μάρθα Κουμπάνη

1 Σεπτεμβρίου 2021

Υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβρη με τα ωραιότερα φορέματα
Υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβρη με τα ωραιότερα φορέματα

Aγαπητό καλοκαίρι, η ώρα του αποχωρισμού ήρθε. Ξέρουμε ότι οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και ότι ίσως καταφέρουμε να κάνουμε μερικές ακόμα βουτιές μέσα στο Σεπτέμβρη, η νοσταλγία όμως παραμένει. Αν κάτι μας κάνει να κοιτάζουμε το φθινόπωρο που έρχεται με όχι και τόσο μισό μάτι, είναι όλα τα νέα φθινοπωρινά κομμάτια που θα φορέσουμε. Με έναν τρόπο, μας εμπνέουν και μας γεννούν την αισιοδοξία.

Τα φορέματα, καθώς είναι τα πιο δροσερά, έρχονται να ανανεώσουν πρώτα την γκαρνταρόμπα μας ενόψει φθινοπώρου και μας κάνουν να ανυπομονούμε.

Οι πρώτες αφίξεις στα αγαπημένα μας brands είναι συναρπαστικές.Τα χρώματα κινούνται από τα πιο φωτεινά και bold στα neutrals και τις πιο muted αποχρώσεις, όπως και pastels.

Tα prints είναι και αυτά παιχνιδιάρικα. Florals, καρό και ψυχεδελικά μοτίβα, κάνουν την μόδα του φθινοπώρου απολαυστική. Γιακάδες, τετράγωνα necklines και puffy sleeves, προσδίδουν ενδιαφέρον και vintage πινελιές.
Eμείς βρήκαμε τα πρώτα φορέματα που θα φορέσουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.