ΣΤΙΛ SHOPPING

Ankle boot weather: Tα πιο στιλάτα μποτάκια για να φορέσετε από σήμερα κιόλας


Μάρθα Κουμπάνη

9 Σεπτεμβρίου 2021

Ankle boot weather: Tα πιο στιλάτα μποτάκια για να φορέσετε από σήμερα κιόλας
Tα πιο στιλάτα μποτάκια για να φορέσετε από σήμερα

Η πρώτη βροχή έπεσε και το φθινόπωρο μάς βρίσκει χωρισμένες σε δύο «στρατόπεδα». Άλλες ανυπομονούσαμε για τη στιγμή, που ο καιρός θα δροσίσει, και άλλες αισθανόμαστε νοσταλγία για το καλοκαίρι που φεύγει.Τι μας δίνει παρηγοριά;

Όλα τα νέα trends που φέρνει η νέα σεζόν. Και πρέπει να παραδεχτούμε ότι μας είχαν λείψει τα cozy cardigans και τα δερμάτινα μας μποτάκια. Μιας και τα ανέφερα, τα μποτάκια είναι ψηλά στη λίστα μας, ειδικά τις μέρες με βροχή, όπως αυτή. Γι' αυτό και βρήκαμε τα πιο άνετα και στιλάτα για να προστατευτείτε αλλά και να σας βάλουν σε φθινοπωρινό mood.

jenny.gr

Οι σιλουέτες, που κυριάρχησαν στα runways για το φθινόπωρο, περιλαμβάνουν chunky ή τρακτερωτή σόλα ενώ τα λευκά/ιβουάρ μποτάκια με σόλα στο ίδιο χρώμα είναι μια ιδιαίτερη πρόταση.

Tο νέο στοιχείο της σόλας που προστίθεται στα μποτάκια της σεζόν αποπνέει δυναμισμό και είναι aggressive. Oι τρακτερωτές μπότες είναι η νέα εμμονή των fashionista, oι οποίες τις φορούν ακόμα και με ρομαντικά φορέματα.

Ανθεκτικά, πολύ πιο σταθερά από ένα ζευγάρι με τακούνι, ενώ έχουν το πλεονέκτημα να προσθέτουν επιπλέον εκατοστά ύψους χωρίς να χάνουν σε άνεση.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.