ΣΤΙΛ SHOPPING

Tα ωραιότερα hoodies για cozy και στιλάτες εμφανίσεις


Μάρθα Κουμπάνη

27 Σεπτεμβρίου 2021

Tα ωραιότερα hoodies για cozy και στιλάτες εμφανίσεις
Tα ωραιότερα hoodies για cozy και στιλάτες εμφανίσεις

Λοιπόν το σκέφτηκα καλά. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για την εποχή από ένα cozy φούτερ. Το Σαββατοκύριακο βρέθηκα για άλλη μια φορά (από τις τελευταίες για φέτος) στο πλοίο για το νησί. Αν και τέλη Σεπτέμβρη ο καιρός είναι ακόμα καλοκαιρινός και δεν σου πάει η καρδιά να περάσεις το ταξίδι στο κατάστρωμα και να χαζέψεις όσο ακόμα μπορείς τη θάλασσα, την ώρα που το αλυρό αεράκι σου χτυπάει το πρόσωπο. Καταλαβαίνεις όμως το καλοκαίρι φεύγει. Ο ήλιος δεν είναι πια τόσο δυνατός και χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από ένα denim jacket. Aλλά και στη πόλη τα πρωινά προς τη δουλειά και οι βραδινές βόλτες είναι δροσερές.

Όλες έχουμε πλέον ένα τουλάχιστον hoodie, με κουκούλα ή χωρίς στην ντουλάπα μας. Ακόμα κι αν δεν είχαμε αποκτήσαμε σίγουρα ένα στο lockdown, αφού χαρακτήρισαν το στιλ κατα την παραμονή μας στο σπίτι.

Σας έλειψε η cozy αίσθηση του; Στοιχηματίζω πως ναι και μαντέψτε: Ήρθε η ώρα να το φορέσετε έξω, σε όλες τις περιστάσεις που προαναφέραμε.

Το φούτερ στο μυαλό μου είναι ιδανικό για την εποχή και για έναν ακόμη λόγο. Το κολεγιακό ύφος του σηματοδοτεί την επιστροφή στην τάξη (είτε είστε φοιτήτριες, είτε οι δασκάλες) με στιλ. Ειδικά για αυτή την σεζόν επιστρέφει στα πιο preppy και retro σύνολα σαν αυτά στα off dutty looks της princess Diana που κατακλύζουν το Instagram.

Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι έχουν college αναφορές και μοιάζουν με μαθητικές στολές, έχουν sporty ρίγες, φοριούνται με γιακάδες και πουκάμισα από μέσα, ψηλόμεσα τζιν παντελόνια, biker shorts και μίνι πλισέ φούστες, λευκές tennis skirts ή καρό.

Τα φούτερ του φθινοπώρου είναι είτε μίνιμαλ σε μοντέρνες αποχρώσεις είτε vintage inspired. Σε πολλές περιπτώσεις έχουν στάμπες και κεντήματα που μας εμπνέουν.

Για όλους αυτούς τoυς λόγους βρήκαμε τα ωραιότερα φούτερ της αγοράς. Δείτε τα στη gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.