ΣΤΙΛ SHOPPING

8 ζευγάρια μποτάκια που ταιριάζουν με όλα μας τα φθινοπωρινά σύνολα (αλλά με όλα)


Μάρθα Κουμπάνη

30 Σεπτεμβρίου 2021

8 ζευγάρια μποτάκια που ταιριάζουν με όλα μας τα φθινοπωρινά σύνολα (αλλά με όλα)
8 ζευγάρια μποτάκια που ταιριάζουν με όλα μας τα φθινοπωρινά σύνολα -Mε όλα όμως

Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Έχω μεγάλη αδυναμία στα παπούτσια και δεν ντρέπομαι για αυτό (η fashion editor εδώ). Είμαι από εκείνους τους τύπους που όταν αγοράζουν ένα καινούργιο ζευγάρι το φορούν συνέχεια μέχρι τουλάχιστον να μην είναι πια καινούργιο. Κάπως έτσι, ακόμα δεν έχω κατεβάσει από τα ψηλά ντουλάπια τα χειμερινά ρούχα και παπούτσια, όπως νομίζω και οι περισσότερες από εμάς. 

Έτσι λοιπόν σήμερα το πρωί, τέλη Σεπτέμβρη, με τον καιρό όλο και πιο δροσερό, βρέθηκα να μην ξέρω τι παπούτσια να φορέσω, ώστε να ταιριάζουν με το outfit, αλλά κυρίως με το φθινοπωρινό mood μου.

jenny.gr

Χρειάζόμουν ένα ζευγάρι απλά ankle boots με λίγο τακούνι το οποίο να δείχνει κομψό και με σκούρα και πιο ανοιχτά χρώματα και υφές. Να μπορεί να φορεθεί τόσο με ένα σύνολο με σκούρο denim παντελόνι αλλά ταυτόχρονα και με τα bohemian floral φορέματα μου, αλλά και μια πιο θηλυκή μίντι φούστα.

Γι' αυτό βρήκα τα πιο ευκολοφόρετα και κομψά ankle boots του φθινοπώρου. Είναι minimal και διαχρονικά σε αποχρώσεις και σιλουέτες που μπορούν να ενταχθούν σε οποιοδήποτε καθημερινό σύνολο.

Ανακαλύψτε τα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.