ΣΤΙΛ SHOPPING

Ένα ελληνικό brand ψεκάζει μακριά την τοξική αρρενωπότητα με το πιο cool φούτερ


Μάρθα Κουμπάνη

13 Οκτωβρίου 2021

Ένα ελληνικό brand ψεκάζει μακριά την τοξική αρρενωπότητα με το πιο cool φούτερ
Ένα ελληνικό brand ερχεται να ψεκάσει την τοξική αρρενωπότητα μακριά μe το πιο cool φούτερ

Tοξική αρρενωπότητα. Μια έκφραση που χρησιμοποιούμε αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια για να περιγράψουμε παραδοσιακά μοτίβα συμπεριφοράς κυρίως μεταξύ ανδρών τα οποία έχουν αρνητικές επιπτώσεις σε κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο. Η τάση για κυριαρχία, η υποτίμηση των γυναικών και των ομοφυλοφίλων είναι μερικά μόνο παραδείγματα τα οποία δυστυχώς συναντάμε πολύ συχνά στην καθημερινότητα μας.

Ορισμένα γνωρίσματα τα οποία έχουν συνδεθεί παραδοσιακά με την αρρενωπότητα, όπως ο μισογυνισμός, η ομοφοβία και η βία, μπορούν να θεωρηθούν ως "τοξικά" λόγω επιβλαβών επιδράσεων στην κοινωνία.

Το πρόβλημα της τοξικής αρρενωπότητας έφεραν στην επιφάνεια κινήματα όπως το #Μetoo, τα οποία ήρθανν να δώσουν φωνή και να ενδυναμώσουν τις σύγχρονες γυναίκες. Η μόδα πολεμά την τοξική αρρενωπότητα και για αυτό χρειαζόταν από καιρό ένα «όπλο». Το όπλο αυτό βρέθηκε και δεν θα μπορούσε να έχει άλλο χρώμα εκτός από ροζ. Για την ακρίβεια ήρθε η ώρα να ψεκάσουμε, ναι, να ψεκάσουμε την τοξική αρρενωπότητα μακριά με ένα ροζ σπρέι!

Να σας εξηγήσουμε. Το brand ODΕ to shocks, το οποίο γνωρίσαμε τον περασμένο χειμώνα μέσα από τις εντελώς fun και εντυπωσιακές κάλτσες του, επιστρέφει με νέα συλλογή που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει το πιο cool φούτερ. Σε φωτεινό ροζ, με στάμπα που απεικονίζει το spray που σας περιγράψαμε. 

jenny.gr

Μπορείτε να το φορέσετε με το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι ή φόρμα ή με biker shorts και trainers.

Αν λοιπόν έχετε διάθεση να κάνετε ένα statement ή αν απλά ψάχνατε ένα ιδιαίτερο hoodie για να σας κρατήσει ζεστές στις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις, τότε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.