ΣΤΙΛ SHOPPING

Αυτά τα στιλάτα δερμάτινα jackets δείχνουν ακριβά αλλά δεν είναι


Μάρθα Κουμπάνη

15 Οκτωβρίου 2021

Αυτά τα στιλάτα δερμάτινα jackets δείχνουν ακριβά αλλά δεν είναι
Αυτά τα στιλάτα δερμάτινα jackets δείχνουν ακριβά αλλά δεν είναι

Όλες ξέρουμε ότι υπάρχουν μερικά κομμάτια που -ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας- δεν μπορούν να λείπουν από την ντουλάπα μας. Ένα από αυτά είναι και το μαύρο δερμάτινο jacket. Mπορεί κάποιες φορές να αλλάξει λίγο μορφή,σχήμα και μήκος, μπορεί να είναι εντελώς minimal, σαν ένα 90s blazer, αλλά και maximal στολισμένο με edgy λεπτομέρειες, όπως αγκράφες και τρουκ, φερμουάρ και κρόσσια, σαν ένα διαχρονικά ροκ biker jacket.

To σίγουρο είναι πως ένα δερμάτινο μπουφάν είναι ό,τι ακριβώς χρειάζόμαστε το φθινόπωρο, για να μας προστατέψει με στιλ από την βροχή, να μας κρατήσει ζεστές και ταυτόχρονα να μας χαρίζει κάτι από το δικό του attitude.

Τα σύγχρονα δερμάτινα κατασκευάζονται από συνθετικά δέρματα και αυτό είναι πολύ θετικό, ως ένα βήμα προς μια πιο βιώσιμη μόδα, από την άποψη ότι δεν χρησιμοποιούνται αληθινά δέρματα ζώων. Ωστόσο κάνει την επιλογή ενός καλού jacket λίγο πιο δύσκολη για εμάς.

Θέλουμε ρούχα που να είναι όσο το δυνατόν πιο ποιοτικά και κομψά, για να τα έχουμε πολλά χρόνια, χωρίς όμως να ξοδέψουμε μια περιουσία.

Για αυτό βρήκαμε τα δερμάτινα jackets που δείχνουν ακριβά, αλλά δεν είναι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.