ΣΤΙΛ SHOPPING

Tα πιο αβίαστα cool varsity jackets θα φέρουν teen αέρα στο στιλ σας


Μάρθα Κουμπάνη

18 Νοεμβρίου 2021

Tα πιο αβίαστα cool varsity jackets θα φέρουν teen αέρα στο στιλ σας
Tα πιο αβίαστα cool varsity jackets θα φέρουν teen αέρα στο στιλ σας

Tα φετινά trends έχουν βάλει στοίχημα να μας γυρίσουν χρόνια πίσω, στην εφηβεία και τα μαθητικά χρόνια. Σε αυτό συνέβαλλαν παράγοντες όπως η αναβίωση του στιλ των 90s και ακόμα περισσότερο των 00s, η Gen Z και φυσικά το Tik Tok που είναι το νέο Instagram στο να αναδεικνύει fashion trends.

Kάπως έτσι ανάμεσα στα κομμάτια που πρωταγωνιστούν στο στιλ της σεζόν βρίσκονται μίνι φούστες, μπότες με πλατφόρμα και κολεγιακά jackets. Συγκεκριμένα τα varsity jackets ανταγωνίζονται με το «ξαδερφάκι» τους το bomber για το ποιο σχέδιο θα επικρατήσει στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Μοιάζουν σε πολλά: Στο λάστιχο, στο κάτω μέρος της μέσης και στα μανίκια, αλλά και στην χαλαρή γραμμή. Τα varsity ωστόσο έχουν διχρωμίες και slogan, αναφορές στο baseball και παιχνιδιάρικα σύμβολα και λογότυπα. Όλα αυτά το κάνουν πιο νεανικό και cool από το bomber που παραπέμπει σε στρατιωτικό ένδυμα και αν φορεθούν με μίνι φούστες και loafers δημιουργούν το απόλυτο teen και κολεγιακό look. Φοριούνται καθημερινά και χαρίζυν στιλ σε κάθε εμφάνιση.

Εμείς βρήκαμε τα δικά μας αγαπημένα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.