ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα 12 ωραιότερα πουλόβερ της αγοράς θα κάνουν update στην χειμερινή γκαρνταρόμπα


Μάρθα Κουμπάνη

19 Νοεμβρίου 2021

Τα 12 ωραιότερα πουλόβερ της αγοράς θα κάνουν update στην χειμερινή γκαρνταρόμπα
Τα ωραιότερα πουλόβερ θα σας κρατήσουν ζεστές με τον πιο elegant τρόπο

Λίγο πριν μπει για τα καλά ο χειμώνας, έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Ντύσαμε το σπίτι μας με ριχτάρια και χαλιά, προμηθευτήκαμε κεριά για cozy βράδια στον καναπέ, ενημερώσαμε την λίστα με ταινίες που θέλουμε να δούμε. Ορισμένοι έχουν ήδη στολίσει για τις γιορτές και δεν βλέπουμε την ώρα να τους μιμηθούμε. Μέχρι τότε προετοιμάζουμε και τις εμφανίσεις μας οι οποίες θέλουμε να είναι comfy και elegant. Aυτό μεταφράζεται ως πουλόβερ.

Δεν μπορούμε να υποδεχτούμε τον χειμώνα χωρίς να ανανεώσουμε και την συλλογή με τα ζεστά πουλόβερ μας. Για αυτό τον λόγο κάναμε έρευνα αγοράς και εντοπίσαμε τα ωραιότερα σχέδια της σεζόν, που περιλαμβάνουν εντυπωσιακά χρώματα, delicate υφές και σοφιστικέ πλέξεις που θα κάνουν ξεχωριστή και την πιο minimal χειμερινή εμφάνιση.

Ψηλοί γιακάδες, oversized φόρμες και λεπτομέρειες όπως ζακάρ, ρίγες, φερμουάρ υπαγορεύουν την ταυτότητα των φετινών πλεκτών.

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας ανάμεσα τους θα βρείτε το δικό σας αγαπημένο, που θα φοράτε ξανά και ξανά μέχρι τις πρώτες ανοιξιάτικες ημέρες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.