ΣΤΙΛ SHOPPING

Να σας συστήσουμε: Αυτά είναι τα ωραιότερα φορέματα του χειμώνα


Μάρθα Κουμπάνη

29 Νοεμβρίου 2021

Να σας συστήσουμε: Αυτά είναι τα ωραιότερα φορέματα του χειμώνα
Να σας συστήσουμε τα ωραιότερα φορέματα του χειμώνα

O χειμώνας, μπορεί να μην μας έχει δείξει ακόμα το σκληρό του πρόσωπο, με χαμηλές θερμοκρασίες, δυνατές καταιγίδες και χιόνι, όμως ξέρουμε ότι πλησιάζει. Και ακόμα κι αν δεν φέρει μαζί του όλα αυτά τα φαινόμενα, θα διαμορφώσει την γκαρνταρόμπα μας, με πιο βαριά υφάσματα και ζεστές υφές. Α! και περισσότερα layers. Tα φορέματα θα συνεχίσουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα καθημερινά μας looks. Πλέον έχουν μακριά μανίκια και σκούρες αποχρώσεις και μοτίβα (ακόμα και τα florals τοποθετούνται σε σκούρο φόντο και επαναστυστήνονται). Οι πρώτες αφίξεις στα αγαπημένα μας brands είναι συναρπαστικές.

Γιακάδες, τετράγωνα necklines και puffy sleeves, προσδίδουν ενδιαφέρον και vintage πινελιές στα νέα σχέδια.

Και ο τρόπος που φοριούνται αλλάζει. Τώρα επιστρέφει στο καθημερινό μας ντύσιμο το καλσόν, στα πιο ιδιαίτερα σχέδια ή και γιατί όχι χρώματα, ενώ θα τα φορέσουμε με μπότες.

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, ένα κομψό και σοφιστικέ φόρεμα μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος να γιορτάσετε και να εντυπωσιάσετε την κάθε μέρα. Χωρίς να είναι υπερβολικά glam ή να έχει παγιέτες. Απλά και μόνο με την θηλυκότητα του.

Eμείς βρήκαμε τα ωραιότερα φορέματα του χειμώνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.