ΣΤΙΛ SHOPPING

Veri Peri:14 items για να εντάξετε το χρώμα του 2022 στο στιλ σας


Μάρθα Κουμπάνη

12 Δεκεμβρίου 2021

Veri Peri:14 items για να εντάξετε το χρώμα του 2022 στο στιλ σας
Veri Peri:14 items για να εντάξετε το χρώμα του 2022 στο στιλ σας

Με βάση τα runways της άνοιξης του 2022, γνωρίζετε ήδη ότι τα χαρούμενα, αισιόδοξα χρώματα όπως το φούξια και το σμαραγδί θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες. Από τα χρώματα που θα φορέσετε ωστόσo δεν γίνεται να λείπει το χρώμα του 2022 σύμφωνα με το Iνστιτούτο της Pantone.

H διάσημη εταιρία ανακοίνωσε ως χρώμα της χρονιάς την απόχρωση “Very Peri”.

Περιγράφεται ως μια ιδιαίτερη απόχρωση του μπλε. Σε μωβ τόνο, το χρώμα που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί πολύ από το νέο έτος, απεικονίζει την αλλαγή που βιώσαμε όλοι μες στην καραντίνα εν όψει της πανδημίας.

Σύμφωνα με τη διάσημη εταιρεία το χρώμα «παντρεύει» το παραδοσιακό μπλε με την «ενέργεια και τον ενθουσιασμό» που εκπέμπει το κόκκινο. «Καθώς μεταβαίνουμε σε έναν κόσμο με πρωτοφανείς αλλαγές, το Pantone 17-3938 Very Peri δείχνει μια φωτεινή διάθεση και μια δυναμική παρουσία που προωθεί τη δημιουργική έκφραση».

Για πρώτη φορά για φέτος, το brand αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα απόχρωση. Για να πετύχει κάτι τέτοιο η Pantone, ανάμιξε το μπλε με ένα βιολετί- κόκκινο.

Αισθάνεστε ήδη έτοιμες να αρχίσετε να βάφετε τα πάντα σε αυτό το ονειρεμένο χρώμα, από το μακιγιάζ και την γκαρνταρόμπα σας μέχρι τους τοίχους στο καθιστικό;

Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα, για αυτό και βρήκαμε τα ωραιότερα κομμάτια της αγοράς σε Veri Peri για να ξεκινήσετε να το εντάσσετε στο στιλ σας.

Μπορείτε να ενσωματώσετε διακριτικά την φρέσκια απόχρωση στην γκαρνταρόμπα σας μέσα από την προσθήκη ενός κοσμήματος ή άλοου μικρού αξεσουάρ ή να κάνετε μια statement εμφάνιση φορώντας Veri Peri head to toe. Ξεκινήστε να φοράτε το It χρώμα του 2022 πριν από όλες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.