ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα ωραιότερα παιδικά ρούχα για τις γιορτές


JTeam

28 Δεκεμβρίου 2021

Τα ωραιότερα παιδικά ρούχα για τις γιορτές
Λένε πως τα παιδιά είναι η πιο επιδραστική γενιά της μόδας. Και είναι αλήθεια.

Οι εποχές που οι γονείς επέλεγαν από μόνοι τους τα ρούχα και το στυλ των παιδιών ανήκει στο παρελθόν, καθώς οι μικροί fashionistas έχουν πλέον το δικό τους γούστο και άποψη για τα ρούχα που θα φορέσουν και σίγουρα δεν συμβιβάζονται εύκολα. Όταν μάλιστα πρόκειται για τα ρούχα των γιορτών, οι απαιτήσεις αυξάνονται πολύ περισσότερο.

Όπως είναι φυσικό λοιπόν, τα παιδικά ρούχα είναι ένα δώρο που απαιτεί πολλή σκέψη και αρκετή έρευνα αγοράς. Είτε πρόκειται για το παιδί, το βαφτιστήρι, το ανιψάκι σας ή τον αγαπημένο σας μικρό φίλο ή φίλη, το εορταστικό του look οφείλει να είναι τόσο δημιουργικό, τόσο μαγευτικό και τόσο ξεχωριστό όσο και η προσωπικότητά του.

Eμείς κάναμε την απαραίτητη έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε μοναδικές stylish και λαμπερές προτάσεις για τις γιορτές που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά κάθε ηλικίας. Φυσικά μπορείτε να τα βρείτε όλα στον ένα και μοναδικό shopping προορισμό, που δεν είναι άλλος από το Golden Hall. Συνδυάστε τις χριστουγεννιάτικες βόλτες σας με την απόλυτη shopping εμπειρία στο στολισμένο Εμπορικό Κέντρο και ανακαλύψτε όλα όσα χρειάζεστε για τα πιο ξεχωριστά γιορτινά δώρα.

Ακολουθούν οι προτάσεις μας με τα ωραιότερα παιδικά ρούχα για τις γιορτές:

1) Το καρό μοντγκόμερι

Τα παλτό και τα πανωφόρια είναι μια κλασική επιλογή δώρου τις γιορτές, όμως η επιλογή του κατάλληλου δεν είναι απλή υπόθεση. Φέτος, η μόδα αγαπάει τα έντονα patterns και γι' αυτό προτείνουμε να επιλέξετε ένα καρό μοντγκόμερι που θα ενθουσιάσει κάθε μικρή κυρία.

Jenny.Gr

Lapin House

2) Το γκρι πουλόβερ

Cosy και ταυτόχρονα στιλάτο, το γκρι πουλόβερ είναι ένα item που δεν θα πρέπει να λείπει από καμία παιδική ντουλάπα. Φοριέται όλες τις ώρες και προσφέρει την απαραίτητη ζεστασιά που απαιτούν οι μέρες που διανύουμε, ενώ το ιδιαίτερο σχέδιό του, του δίνει άποψη και χαρακτήρα.

Jenny.Gr

Milkshakes and Dreams

3) To βελούδινο φόρεμα

Για τις μικρές μας φίλες, τίποτα δεν θυμίζει περισσότερο γιορτές από ένα βελούδινο φόρεμα με κόκκινες λεπτομέρειες. Αποτελεί το ιδανικό δώρο για το βαφτιστήρι και σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα στο γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο.

Jenny.Gr

sugar n' spice

4) To trendy πουκάμισο

Τα πουκάμισα αποτελούν την ιδανική πρόταση για τα αγόρια όλων των ηλικιών και σίγουρα θα δώσουν μια γιορτινή νότα σε κάθε περίσταση. Το καρό είναι σίγουρα μια από τις πιο safe επιλογές, ενώ το μαλακό του ύφασμα εγγυάται ώρες ατέλειωτου παιχνιδιού και άνεσης.

Jenny.Gr

Benetton

5) Το αμάνικο μπουφάν

Το αμάνικο μπουφάν είναι μία all day επιλογή που προσφέρει ζεστασιά, στιλ και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Προτιμήστε ένα χρώμα όπως το σκούρο μπλε που ταιριάζει με όλα, χωρίς περιορισμούς και ετοιμαστείτε για πολλές αγκαλιές - σας εγγυόμαστε ότι θα το λατρέψει.

Jenny.Gr

Αttica

6) Τα ροζ πέδιλα

Τι πιο girly και γιορτινό από τα all time classic ροζ πέδιλα που θα δώσουν χρώμα και λάμψη σε κάθε γιορτινή εμφάνιση; Οι μαλακές τους σόλες υπόσχονται ξεκούραστες βόλτες, ενώ το σχέδιο με τις καρδιές θα ενθουσιάσει κάθε μικρή fashionista.

Jenny.Gr

Camper

Φωτογραφίες: Δώρα Δημητρίου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.