ΣΤΙΛ SHOPPING

Aν πρόκειται να φορέσετε ψηλοτάκουνα την Πρωτοχρονιά ας είναι platform sandals


Μάρθα Κουμπάνη

28 Δεκεμβρίου 2021

Aν πρόκειται να φορέσετε ψηλοτάκουνα την Πρωτοχρονιά ας είναι platform sandals
To στιλ που εντυπωσιάζει

ν κάτι μας έχει λείψει πολύ τον προηγούμενο χρόνο είναι η κοινωνική μας ζωή και βέβαια αυτό στιλιστικά μπορεί να σημαίνει ένα μόνο πράγμα: Τα αγαπημένα μας εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα!

Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την άνεση των flat παπουτσιών, όμως με την εορταστική περίοδο να πλησιάζει, μπορούμε να σκεφτούμε μόνο λαμπερά σύνολα που συνοδεύονται από -τι άλλο- party heels.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι τα πάπούτσια της σεζόν έχουν όλα ένα κοινό χαρακτηριστικό: Tην πλατφόρμα. Έτσι και τα ψηλοτάκουνα ξεφεύγουν από την ντελικάτη και minimal σιλουέτα των 90s strappy sandals και εμφανίζονται στην πιο chunky και εντυπωσιακή εκδοχή τους, τα platform sandals. Αυτά τα ψηλοτάκουνα πέδιλα έχουν στις περισσότερες περιπτώσεις ακόμα μεγαλύτερο ύψος (η φιάπα στο μπροστινό μέρος βοηθάει σε αυτό και κάνει πιο εύκολη την κίνηση πάνω σε αυτά) και luxurious υλικά. Βελούδο και σατέν είναι εκείνα που χρίζουν ιδανικά για κάθε επίσημη περίσταση, ενώ sparky λεπτομέρειες όπως glitter και κεντημέρα κρύσταλλα επιβεβαιώνουν την φήμη που τα θέλει το απόλυτο party heel για φέτος.

Ήδη φανταζόμαστε γιορτινά βράδια του Δεκεμβρίου με ατελείωτο χορό και πάντα με ασφάλεια. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε το αγαπημένο σας ζευγάρι και να ξεκινήσετε την εξάσκηση στις χορευτικές φιγούρες.