ΣΤΙΛ SHOPPING

Πρωτοχρονιά στο σπίτι: Kάντε την πιο stylish φορώντας glam pyjama sets


Μάρθα Κουμπάνη

30 Δεκεμβρίου 2021

Πρωτοχρονιά στο σπίτι: Kάντε την πιο stylish φορώντας glam pyjama sets
Συνδυάζουν άνεση και glam

Kαι πάνω που είχαμε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τo look του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, η πανδημία έρχεται για μια ακόμα φορά και μας ανατρέπει τα σχέδια. Τι κι αν ονειρευόμασταν νύχτες ξέφρενου χορού και party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η Οmicron έχει άλλη γνώμη.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα μπορούμε να βγούμε και να γιορτάσουμε με λίγους και καλούς αγαπημένους μας μέχρι τις 2 π.μ ή να παραμείνουμε στα σπίτια μας. Και αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε.

Όσο για το look το ρεβεγιόν, τίποτα δεν μας εμποδίζει να φορέσουμε τα καλά μας. Αν πάλι αισθάνεστε ότι για μια βραδιά στο σπίτι θέλετε κάτι άνετο αλλά ατυτόχρονα αρκετά glam και εντυπωσιακό, η απάντηση είναι ακριβώς μπροστά σας. Party pyjamas!

Πολυτελή σετ πιτζάμας από μετάξι ή σατέν πρωταγωνιστούν και φοριούνται τόσο στο σπίτι όσο και σε party. Τα στιλάτα αυτά σετ επιστρέφουν, στολισμένα με φτερά, κουμπιά που μοιάζουν με κοσμήματα, ακόμα και λεπτομέρειες από γούνα. Στην αγορά είανι διαθέσιμες σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων: από γλυκά pastels, ευγενικές αποχρώσεις του πράσινου, αλλά και τα κλασικά ουδέτερα χρώματα, μαύρο, μπλε, και αποχρώσεις της σαμπάνιας!

Από τα πιο κομψά set πιτζάμας δεν λείπουν και τα θηλυκά prints. Florals και vichy καρό είναι δύο elegant επιλογές.

Αυτές οι πιτζάμες θα δώσουν μια luxurious αίσθηση στις εμφανίσεις μας εντός σπιτιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.