ΣΤΙΛ SHOPPING

Aυτά τα ψηλοτάκουνα είναι ο ορισμός του glam


Μάρθα Κουμπάνη

18 Δεκεμβρίου 2021

Aυτά τα ψηλοτάκουνα είναι ο ορισμός του glam
Time to party: Τα ωραιότερα ψηλοτάκουνα για glam εμφανίσεις

Το κρασί ρέει άφθονο, το σπίτι είναι γιορτινά στολισμένο και έτοιμο να υποδεχετεί την οικογένεια και τους φίλους μας. Επιτέλους είμαστε κάθε βράδυ έξω και όταν δεν είμαστε, απολαμβάνουμε cozy στιγμές μπροστά από το τζάκι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, βλέπουμε χριστουγεννιάτικες ταινίες και περισσότερη jazz μουσική.

Για τα βράδια όμως που θα βγούμε να γιορτάσουμε κρατήσαμε τα πιο εντυπωσιακά looks μας, με sexy φορέματα και glam ψηλοτάκουνα. Όσο κι αν αγαπάμε την άνεση των flats, δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από ένα ζευγάρι party heels.

Φέτος οι σχεδιαστές αλλά και τα πιο διάσημα fashion brands που αναδείχθηκαν μέσα από το Instagram, έχουν φροντίσει να μας εξοπλίσουν με παπούτσια στολισμένα με κρύσταλλα, statement φιόγκους, 80s metallics. Δεν λείπουν τα animal prints και οι έντονες αποχρώσεις που ζητούν να φορεθούν με LBDs σε βραδιά ατελείωτου χορού.

Δεν βλέπουμε την ώρα να τα φορέσουμε στο ρεβεγιόν και να μετρήσουμε αντίστροφα για τη νέα χρονιά.

Eμείς βρήκαμε τα δικά μας αγαπημένα ψηλοτάκουνα για τις φετινές γιορτές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.