ΣΤΙΛ SHOPPING

Chanel 22: Η νέα τσάντα του θρυλικού οίκου έρχεται να προστεθεί στο πάνθεον των αξεσουάρ


Μάρθα Κουμπάνη

18 Ιανουαρίου 2022

Chanel 22: Η νέα τσάντα του θρυλικού οίκου έρχεται να προστεθεί στο πάνθεον των αξεσουάρ
Η νέα τσάντα του οίκου Chanel έρχεται να προστεθεί στο πάνθεον των αξεσουάρ

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο εμβληματικό από μία τσάντα Chanel; Εμείς όχι. Έτσι όταν μάθαμε ότι ο θρυλικός οίκος κυκλοφορεί ένα νέο σχέδιο, δια χειρός Virgine Viard, ήταν βέβαιο ότι θα προστεθεί στην wish list μας.

Ο οίκος μας συστήνει την Chanel 22, η οποία όχι μόνο ακολουθεί την λογική της τσάντας Chanel 19, που πήρε το όνομά της προς τιμήν του έτους δημιουργίας της, αλλά η αριθμολογία της τσάντας Chanel 22 τιμά επίσης την 100η επέτειο του δεύτερου αρώματος του οίκου, No.22.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο show του οίκου για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 και ενσωματώνει το κλασικό καπιτονέ δέρμα και τη μεταλλική αλυσίδα, ενώ διαθέτει επίσης πρακτικά στοιχεία όπως μαγνητικό κουμπί, κορδόνια που σφίγγουν και που μοιάζουν με πορτοφόλι και αφαιρούμενη θήκη. Η τσάντα είναι ιδανική για καθημερινή χρήση και αβίαστα chic εμφανίσεις. Διατίθεται σε τρία μεγέθη (small, medium και large) και σε αποχρώσεις μπλε ναυτικό, μωβ, δύο αποχρώσεις του ροζ, του λευκού και του μαύρου.

Η Chanel 22 θα είναι διαθέσιμη σε μπουτίκ τον Μάρτιο του 2022 και αναμένεται να ππροστεθεί στο «πάνθεον» των διαχρονικών αξεσουάρ του οίκου.