ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα ωραιότερα καπέλα jockey για να πετύχετε το sporty cool στιλ των fashion influencers


Μάρθα Κουμπάνη

1 Μαΐου 2022

Τα ωραιότερα καπέλα jockey για να πετύχετε το sporty cool στιλ των fashion influencers
Χαρίζουν στιλ και ταυτόχρονα προστατεύουν από τις ηλιακές ακτίνες

Tα κορίτσια της μόδας φαίνεται πως έχουν καινούργια «στολή». Το look που έχουμε δει παντού περιλαμβάνει συνήθως φαρδύ παντελόνι -denim η υφασμάτινο-, λευκό tank top και ανοιχτό πουκάμισο από πάνω, τα New Balance sneakers και καπέλο jockey.

Σε περίπτωση που θέλετε να αντιγράψετε το μίνιμαλ και αβίαστα cool outfit τους δεν έχετε παρά να βάλετε check σε όποια από τα παραπάνω υπάρχουν στην ντουλάπα σας. Ωστόσο μην παραλείψετε το ρετρό αξεσουάρ που επιστρέφει από τα 00s και προσθέτει έξτρα πόντους coolness στην εμφάνιση, το καπέλο.

Τα κορίτσια της μόδας το φορούν ήδη από τον χειμώνα για το στιλ του, τώρα όμως είναι η στιγμή που θα φανεί χρήσιμο προστατεύοντας τις και από τις ηλιακές ακτίνες. Στην πόλη και την παραλία, τα jockeys του 2022 έχουν μηνύματα και λογότυπα κεντημένα στην επιφάνεια τους, έρχονται σε neutral αποχρώσεις ή fun διχρωμίες και φοριούνται παντού.

Ακόμα είναι πιθανό να έχετε ήδη ένα στο συρτάρι σας (τα New Era Yankees caps ήταν κάποτε σε κάθε ενημερωμένη ντουλάπα). Αν όμως θέλετε να φρεσκάρετε την συλλογή σας εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.