ΣΤΙΛ SHOPPING

Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Tα 10+1 κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσετε


Μάρθα Κουμπάνη

4 Μαΐου 2022

Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Tα 10+1 κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσετε
Pexels
Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Aυτά είναι τα χ κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσετε

ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Μαίου. Οι εκπτώσεις έρχονται πάνω στην ώρα για να μας φτιάξουν την διάθεση και να μας βάλουν σε καλοκαιρινό mood. Eίναι η ευκαιρία να κάνουμε στον εαυτό μας ένα δώρο, μικρότερο ή μεγαλύτερο, ή να αποκτήσουμε επιτέλους κομμάτια που θέλαμε από καιρό αλλά δεν μας επέτρεπε το budget.

Λίγο πριν έρθει το καλοκαίρι θα ανανεώσουμε το στιλ και την γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια που είτε διατηρούν διαχρονικά κομψό χαρακτήρα, ή πιο μοντέρνα και stylish, trends όπως τα υπαγόρευσαν τα runway shows και το street style. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για κομμάτια σε χαμηλότερες τιμές, στα οποία τώρα αξίζει να επενδύσουμε.

Φορέματα, παντελόνια, sneakers και πέδιλα είναι ψηλά στη wishlist μας και αυτή τη σεζόν. Με αυτά θα συνθέσουμε τη summer capsule wardrobe και θα δημιουργήσουμε looks κατάλληλα τόσο για το γραφείο όσο και για τις καλοκαιρινές μας βόλτες. Ταυτόχρονα, προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τις πιο ζεστές ημέρες που θα έρθουν και θέλουμε να μας βρουν κομψές αλλά και άνετες.

Εμείς βρήκαμε τα must-haves που κάθε γυναίκα πρέπει να αποκτήσει σε αυτές τις εκπτώσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.