ΣΤΙΛ SHOPPING

Ετοιμάζουμε τη βαλίτσα των χριστουγεννιάτικων διακοπών με όλα τα must-have items από το Mediterranean Cosmos


JTeam

29 Νοεμβρίου 2022

Ετοιμάζουμε τη βαλίτσα των χριστουγεννιάτικων διακοπών με όλα τα must-have items από το Mediterranean Cosmos
Επειδή για πολλούς οι εξορμήσεις με «άρωμα» Χριστουγέννων αρχίζουν με την άφιξη του Δεκεμβρίου και δε θέλουμε να «τρέχουμε» τελευταία στιγμή να προλάβουμε, τα βάλαμε όλα σε μία σειρά με τη βοήθεια του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos.

Λίγες ημέρες έμειναν πια για να τελειώσει ο Νοέμβριος και όλες λίγο ή πολύ έχουμε μπει σε ένα πιο χριστουγεννιάτικο mood. Έχουμε διακοσμήσει με τις πιο Xmas επιλογές το σπίτι, έχουμε στολίσει με λαμπάκια το τζάκι και ξεκινήσαμε τον μαραθώνιο των χριστουγεννιάτικων προβολών τα σαββατοκύριακα παρέα με μία κούπα ζεστή σοκολάτα.

Στο calendar έχουν ήδη τοποθετηθεί και οι ημέρες των διακοπών μας στους πιο Xmas προορισμούς, είτε αυτές βρίσκονται στις «hot» ημέρες των γιορτών είτε έχουμε κανονίσει να φύγουμε νωρίτερα τον Δεκέμβριο, ώστε να αποφύγουμε και τον μεγάλο συνωστισμό των εκδρομέων.

Σε όποια από τις δύο περιπτώσεις κι αν ανήκουμε, πολύ σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας είναι η βαλίτσα που θα έχουμε μαζί μας, καθώς έχει τη δύναμη να αλλάξει τη fashion και beauty ρουτίνα μας και, κατ’ επέκταση, να επηρεάσει το πώς θα περάσουμε στο ταξίδι. Με ποιον τρόπο θα φτιάξουμε την τέλεια βαλίτσα των διακοπών; Με μία επίσκεψη στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, φυσικά!

Το φούτερ για την πρωινή βόλτα

Στην πρωινή βόλτα των διακοπών, θέλουμε να είμαστε άνετες και ζεστές. Τι χρειαζόμαστε για να το πετύχουμε; Ένα υπέροχο φούτερ που θα μας «αγκαλιάσει».

Jenny.Gr

Φούτερ Cropped με Λαιμόκοψη, Dirty Laundry, Mediterranean Cosmos

Όλα τα χαρακτηριστικά ενός κλασικού φούτερ με λαιμόκοψη. Αυτό το item ποντάρει σε λεπτομέρειες από φαρδύ ριμπ, ένα τρίγωνο από ριμπ στο μπροστινό μέρος, ένα έξυπνο μήκος και πίσω ραφές στα φαρδιά μανίκια του, για να σχηματίσει μία ενδιαφέρουσα εκδοχή ενός κλασικού κι αγαπημένου.

Η τσάντα που θα κρατάμε από το πρωί έως το βράδυ

Δεν πηγαίνουμε πουθενά χωρίς να κρατάμε την τσάντα μας και αυτό δεν εξαιρεί το πρόγραμμα των διακοπών.

Jenny.Gr

Τσάντα, MARC JACOBS, attica, Mediterranean Cosmos

Ο οίκος Marc Jabobs δημιουργεί μια μοναδική bucket τσάντας χειρός που ταιριάζει με όλα τα σύνολα, ενώ μπορεί να φορεθεί και ως crossbody bag, καθώς διαθέτει μακρύ λουράκι.

Το πιο in-fashion καλσόν

Από φούστες και φορέματα μέχρι suede σορτσάκια και παντελόνια, ένα στυλάτο καλσόν θα συνδυαστεί ιδανικά με κάθε item στην ντουλάπα μας και θα αναβαθμίσει κάθε εμφάνιση.

Jenny.Gr

Διχτυωτό Καλσόν Eco Με Πουά, Calzedonia, Mediterranean Cosmos

Γυναικείο διχτυωτό καλσόν από οικολογική ίνα Q-Nova που λαμβάνεται από βιώσιμες πρώτες ύλες, με πουά μοτίβο σε όλη την επιφάνεια. Περιλαμβάνεται στην ειδική Capsule Collection Re-edition Calzedonia.

Ένα σετ περιποίησης για ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα

Ο χειμώνας έχει την τάση να αφυδατώνει το δέρμα μας, εξ ου και χρειαζόμαστε τα ενυδατικά προϊόντα που θα κρατούν την επιδερμίδα μας υγιή και εντυπωσιακή.

Jenny.Gr


VANILLA CARAMEL Σετ Περιποίησης Σώματος & Χειλιών, Fresh Line, Mediterranean Cosmos

Η αγαπημένη σε όλους Βανίλια & Καραμέλα, σίγουρα θα διεκδικήσει μία θέση στην καρδιά σας! Πάρτε μαζί σας την ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος και χειλιών με άρωμα από καραμέλα συνδυασμένο με νότες από άνθη βανίλιας, μακαντάμια & νουγκάτ για ένα λαχταριστό αποτέλεσμα.

Το chic σουτιέν

Τώρα που οι διαφάνειες είναι και πάλι στη μόδα, ένα chic σουτιέν θα αποτελέσει τον «X-Factor» για τις πιο high-fashion εμφανίσεις ακόμα και στο ταξίδι.

Jenny.Gr

Pretty Flowers Σουτιέν Τρίγωνο από Δαντέλα, Intimissimi, Mediterranean Cosmos

Giorgia Σουτιέν Super Push-Up με διπλή επένδυση, μπανέλα,με λουλουδάτη δίχρωμη δαντέλα και απαλή εσωτερική cup. Ρυθμιζόμενη πλάτη και τιράντες.

Τα κρεμαστά σύμβολα που θα μεταμορφώσουν το look

Τι χρειάζεται κάθε look για να ολοκληρωθεί; Λάμψη! Και πώς μπορούμε να την πετύχουμε; Με υπέροχα κρεμαστά σύμβολα που θα κάνουν και το πιο basic item άκρως ενδιαφέρον.

Jenny.Gr

Σύμβολα, Pandora, Mediterranean Cosmos

Κατασκευασμένο από χρυσό 14Κ, τα θηλυκά κρεμαστά σύμβολα διακοσμούν πανέμορφα κάθε βραχιόλι ή κολιέ.

Το iconic πουκάμισο για το ποτό το βράδυ

Η εορταστική περίοδος συνδυάζεται, φυσικά, με βραδινές εξόδους για ένα ποτό με φόντο το βουνό, ακόμα και το χιόνι, ανάλογα με τον προορισμό που έχουμε επιλέξει. Το κατάλληλο πουκάμισο μπορεί να γίνει το απόλυτο go-to item για το πιο iconic και κομψό αποτέλεσμα.

Jenny.Gr

Πουκάμισο με πούπουλα στα μανίκια, Access Fashion, Mediterranean Cosmos

Πουκάμισο σε σατέν όψη, σε ελαφρώς φαρδιά γραμμή με σταθερή εφαρμογή. Διαθέτει πούπουλα στα μανίκια και πέτο γιακά.

Το all-day πουκάμισο

Όταν έχεις, όμως, το βραδινό πουκάμισο, χρειάζεσαι και μία πιο all-day επιλογή που να μπορεί να «σταθεί» σε ποικίλες απαιτήσεις του ταξιδιού, ανεξάρτητα από την ώρα ή την περίσταση, και που παράλληλα δε στερείται τον stylish χαρακτήρα του.

Jenny.Gr

Γυναικείο Πουκάμισο, Scotch & Soda, Mediterranean Cosmos

Το πουκάμισο Scotch&Soda είναι ένα κομψό και διαχρονικό item κατασκευασμένο από 100% οργανικό βαμβάκι.

Το stylish φούτερ που θα τραβήξει τα βλέμματα

Τα ωραία φούτερ είναι σταθερή αξία για την καθημερινή μας ένδυση. Ωστόσο, όταν αυτά είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο που να μπορούν να φορεθούν άνετα ακόμα και σε μία βραδινή έξοδο, τα αγαπάμε λίγο περισσότερο.

Jenny.Gr

Φούτερ με κουκούλα και μονόγραμμα, Tommy Hilfiger, Mediterranean Cosmos

Με κλασικό σχέδιο αλλά σύγχρονη νότα, αυτό το hoody διαθέτει τολμηρό σχέδιο και κεντητό λογότυπο για στιλ που θα ξεχωρίσει.

Το serum που θα λατρέψει η επιδερμίδα μας

Ένα serum που θα αγαπήσει την επιδερμίδα μας και θα την αναζωογονήσει είναι το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί με τον πιο wellness τρόπο το ταξίδι μας.

Jenny.Gr

Darphin Stimulskin Plus Renewal Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml, The Drugstore, Mediterranean Cosmos

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Darphin, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Για περισσότερες πληροφορίες -και έμπνευση-, αρκεί μία επίσκεψη στα social media του Mediterranean Cosmos: Facebook και Instagram.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.