ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι είναι τα snoods; Το ultra chic & glamorous item που θα αντικαταστήσει τα κλασικά κασκόλ


JTeam

1 Δεκεμβρίου 2022

Τι είναι τα snoods; Το ultra chic & glamorous item που θα αντικαταστήσει τα κλασικά κασκόλ
Snood and you won’t lose. Είναι ένας εναλλακτικός τύπος κασκόλ που θέλουμε πολύ για φέτος τον χειμώνα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που νιώθουν πως τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι λίγο πιο βαρετά από τα καλοκαιρινά. Και η αλήθεια είναι πως τον χειμώνα χρειαζόμαστε extra effort για να κάνουμε το στυλ μας να αναδειχθεί και να εντυπωσιάσει μέσα από όλα αυτά τα layers ρούχων που φοράμε για να κρατηθούμε ζεστοί. Όλο το παιχνίδι παίζεται στα accessories.

Το Νο1 accessory του χειμώνα είναι -και θα είναι- τα κασκόλ. Υπάρχουν αμέτρητα σχέδια και στυλ, πολλά από τα οποία ήδη έχουμε. Ένα winter item για να ξεφύγουμε από τις basic επιλογές είναι τα snoods. Το snoods μοιάζουν πολύ με τα infinity scarves, δηλαδή είναι κασκόλ που “αγκαλιάζουν” τον λαιμό γύρω γύρω. Αν και τα πρώτα snoods εμφανίστηκαν πριν από πολλές δεκαετίες και κατά διαστήματα έκαναν ξανά την εμφάνισή τους, φέτος είναι η χρονιά τους.

Τα πιο ωραία statement & glam snoods τα βρήκαμε σε ένα ελληνικό brand που έχει καταφέρει να “ταξιδέψει” τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο, το Constasy. Ο λόγος που τα επιλέξαμε και που έχει καταφέρει να κερδίσει τα βλέμματα της παγκόσμιας αγοράς, είναι ότι τα snoods του Constasy ξεπερνούν τα όρια της χρηστικότητας ενός απλού basic κασκόλ. Δεν είναι απλώς ένα κομμάτι ύφασμα για να μας κρατάει ζεστούς, αλλά ένα fashion item, ένα κόσμημα, που αυτομάτως κάνει upgrade κάθε outfit και παλτό και μπορεί να φορεθεί day-to-night.

Jenny.Gr

Βρες όλα τα snoods εδώ

Είναι το πιο versatile item για τον χειμώνα

Γούνινα, δερμάτινα, με παγιέτες, με crochet ύφανση, πλεκτά, με κρόσσια, φτιαγμένα από cashmere, μονόχρωμα, με animal prints, αλλά και με boho patterns είναι μόνο λίγες από τις bold επιλογές σε snoods που υπάρχουν στο Constasy. Ο Κωνσταντίνος Συρούκης που είναι ο σχεδιαστής και δημιουργός του brand, έχοντας στο μυαλό του να μετατρέψει κάθε look σε statement, έφτιαξε unique pieces, που δεν ακολουθούν κανόνες και τα συνηθισμένα πρότυπα.

Jenny.Gr

Βρες όλα τα snoods εδώ


Ο λόγος είναι ότι έχουν άλλη ύφανση εσωτερικά και άλλη εξωτερικά, ώστε να μπορούν να φορεθούν both ways, ανάλογα με το outfit που θα διαλέξουμε, αλλά και ανάλογα τη διάθεσή μας.

Τα snoods έχει τη “μαγική” ιδιότητα να μπορούν να μετατρέψουν κάθε outfit σε κάτι ιδιαίτερο. Ανάλογα με το ποια θα επιλέξουμε τα snoods του Constasy μπορούν να βάλουν λίγο glam και λάμψη με ένα snood με παγιέτες σε ένα απλό μαύρο παλτό, να δημιουργήσουν το πιο cozy look βάζοντας έναν γούνινο “λαιμό” πάνω από το παλτό μας και να δώσουν μια boho διάθεση σε ένα απλό μαύρο πλεκτό.

Jenny.Gr

Βρες όλα τα snoods εδώ

Plus, όλα τα snoods είναι unisex. Γιατί πρόκειται για ένα item που δεν έχει να κάνει με φύλα, αλλά με ανθρώπους που έχουν προσωπικότητα και edgy στυλ.

Το όνομα του brand προέκυψε από έναν συνδυασμό του ονόματος του δημιουργού και της λέξης constancy, που έχει να κάνει με τη σταθερότητα του μυαλού υπό πίεση, το σθένος, την πιστότητα, πίστη. Και αυτό γιατί η φιλοσοφία όλου του brand του Κωνσταντίνου Συρούκη βασίζεται: στη σταθερότητα στην ποιότητα, στη σταθερότητα στην χειροποίητη δημιουργία και στο ελληνικό στοιχείο και στη σταθερότητα στη μοναδικότητα.

Jenny.Gr

Βρες όλα τα snoods εδώ


O Κωνσταντίνος Συρούκης πιστεύει στην αντίθεση, γι' αυτό και δημιουργεί minimal αντικείμενα με “πληθωρικά” υλικά. Πιστεύει στην ελευθερία, γι' αυτό και οι δημιουργίες του μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους, από πολλούς ανθρώπους. Πιστεύει στο στυλ που δεν ξεθωριάζει ποτέ, γι' αυτό χρησιμοποιεί premium υλικά που διαρκούν στο χρόνο.

Jenny.Gr

Βρες όλα τα snoods εδώ


Μια συλλογή που ακτινοβολεί

Η νέα συλλογή του Constasy ονομάζεται REFLECTIONS και αποτυπώνει ακριβώς τον τρόπο που ο Κωνσταντίνος Συρούκης είχε οραματιστεί τον φετινό χειμώνα, δηλαδή γεμάτο λάμψη, glitter και glamour. Στόλισε λοιπόν, τα snoods του με πέρλες, κρύσταλλα, κρόσσια, παγιέτες, μεταλλικά πλέγματα και zip και τα συνδύασε με ανάλαφρο μαλλί & οικολογικές γούνες, για να μας κρατούν ζεστούς και glamorous παράλληλα.

Όλα δημιουργούνται στην Ελλάδα σε μικρές βιοτεχνίες. Εκτός από snoods στη νέα συλλογή του Constasy υπάρχουν μαγευτικά μεταξωτά μαντήλια, καπέλα με φύλλα χρυσού ή ασημιού, μεταξωτές ζώνες, ακόμα και δερμάτινα πορτοφόλια, card holders και belt-bags, σκουφιά με μεταλλικό logo και disco headpieces.
Ο Κωνσταντίνος Συρούκης εμπνεύστηκε από ό,τι λάμπει, από το φως της ημέρας, αλλά και τα φώτα της νύχτας. Και έρχεται να μας μαγέψει και να μας κάνει να μαγέψουμε με τη λάμψη μας.

Όλα τα προϊόντα του Constasy μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.