ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα statement παπούτσια για απαράμιλλο Xmas glam σε κάθε look


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2022

Τα statement παπούτσια για απαράμιλλο Xmas glam σε κάθε look
Τα σωστά παπούτσια κάνουν πάντα τη διαφορά και, τις φετινές γιορτές, δε θέλουμε τίποτα λιγότερο από το να απογειώσουμε τις εμφανίσεις μας.

Οι εμφανίσεις των γιορτών είναι πιο κοντά από ποτέ και οι πιθανότητες θέλουν να έχεις ήδη ετοιμάσει, έστω πάνω-κάτω, τι θα φορέσεις. Κανείς δε θέλει να τρέχει τελευταία στιγμή και να αγχώνεται, παρά να χαλαρώσει, να απολαύσει τον χρόνο με φίλους και οικογένεια και να δημιουργήσουν μαζί τις πιο όμορφες και fun αναμνήσεις. Για να επικεντρωθούμε, λοιπόν, σε αυτά, λύσαμε το πρόβλημα του «Τι να φορέσω» σε μία πολύ βασική κατηγορία ένδυσης, όπως αυτή των παπουτσιών, και αναζητήσαμε τη λύση στον προορισμό που ξέρουμε ότι προσφέρει ακριβώς όσα ψάχνουμε: τη NAK Shoes, δηλαδή!

Η περίοδος των Χριστουγέννων χρειάζεται λάμψη, πόσο μάλλον όταν έχουμε κανονίσει μία βραδινή έξοδο για φαγητό, ποτό ή party! Θέλουμε, λοιπόν, ένα σχέδιο παπουτσιού που να μπορεί αφενός να μας τη μεταφέρει και αφετέρου να συνδυάζεται εύκολα με όποιο ρούχο αποφασίσουμε να φορέσουμε είτε είναι ένα φόρεμα με cut-outs είτε ένα πολύ εντυπωσιακό παντελόνι. Η NAK Shoes μπορεί να δώσει ακριβώς τη λύση που χρειάζεσαι, αφού διαθέτει τεράστια ποικιλία από λαμπερά high heels και αρβυλάκια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες μέχρι θηλυκές μπότες και μποτάκια για κάθε στιλ και κάθε εορταστική περίσταση.

Jenny.Gr

Εκεί σε περιμένουν κορυφαία brands, όπως STEVE MADDEN, Dune London, Ecco, Brunate for nak, Bally, Mjus, Marc Fisher και, φυσικά, την private label συλλογή NAK. Ένα ζευγάρι over-the-knee μπότες θα ταιριάξει ιδανικά με το mini party dress σου, τα loafers με punk lug-soles θα χαρίσουν έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα στο look σου, ενώ οι γόβες με straps αποτελούν μία διαχρονική επιλογή για κάθε εμφάνιση.

Για να ολοκληρώσεις το σύνολό σου με αντίστοιχα λαμπερό τρόπο, επίλεξε μία βραδινή shoulder bag ή ένα clutch με πολυτελείς ή και απρόσμενες λεπτομέρειες που θα του δώσουν τον δικό τους μοναδικό χαρακτήρα.

Jenny.Gr

Πέρα, όμως, από τις δικές σου στυλιστικές επιλογές, η NAK Shoes περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα και στα ανδρικά παπούτσια, που μπορεί να αποτελέσει την ιδανική επιλογή ακόμα και για δώρα για τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα που θα εκτιμήσει περισσότερο ένας άντρας από ένα ζευγάρι σωστά, versatile παπούτσια. Lifestyle sneakers, Chelsea μποτάκια, smart casual δετά, βραδινά Loafers με ιταλικό design, αδιάβροχα για outdoor activities καθώς και iconic brands, όπως Adidas, Asics, Bally, Camper, Ecco, Geox, Nak, New Balance, Pikolinos, Rockport, Santoni, SUN 68 είναι μόνο μερικά από τα brands που θα βρεις στην ανδρική συλλογή.

Jenny.Gr

Και, μιας και μιλάμε για χριστουγεννιάτικα δώρα, η NAK Shoes περιλαμβάνει τα πιο γνωστά brands που λαμβάνουν υπόψιν τους το ευαίσθητο παιδικό πόδι. Στη συλλογή θα βρεις επιλογές, όπως New Balance, Bibi, Geox, Camper, Ecco, Lelli Kelly, Adidas, Skechers, Ugg και πολλά ακόμη για όλες τις ηλικίες, από πρώτα βήματα έως εφηβεία, για να ολοκληρώσεις τη λίστα με το Xmas gift giving σου.

Jenny.Gr

Τη μεγάλη, άκρως ενημερωμένη συλλογή παπουτσιών της NAK Shoes μπορείς να βρεις σε όλα τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.nak.gr/ με Δωρεάν Αποστολή & Αλλαγή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.