ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα μόνα σουτιέν που χρειάζεσαι αν έχεις μικρό στήθος


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Ιουλίου 2023

Shopping Alert: Τα μόνα σουτιέν που χρειάζεσαι αν έχεις μικρό στήθος
Pexels
Είναι άνετα, sexy και χωρίς μπανέλα. Τα σουτιέν που χρειάζεσαι αν έχεις μικρό στήθος είναι μόνο 6

Το μικρό στήθος. Τι ευλογία θα πούνε μερικές, τι κατάρα θα πούνε άλλες. Όπως και να αισθάνεσαι για το μικρό σου στήθος υπάρχουν τα κατάλληλα σουτιέν για να σε βοηθήσουν να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Καλό θα είναι όμως είτε θέλεις να το κάνεις να φαίνεται πιο μεγάλο, είτε θέλεις να το αφήσεις στο φυσικό του μέγεθος, να αποφύγεις την μπανέλα, ειδικά το καλοκαίρι. Η μπανέλα εκτός του ότι τραυματίζει τον ιστό του στήθους, σε ένα μικρό στήθος δεν κάνει καμία διαφορά και άσε που το καλοκαίρι το μόνο που κάνει είναι να σε ζεσταίνει περισσότερο και να σου δημιουργεί αυτά τα απαίσια σημάδια.

Όσες λοιπόν έχετε μικρό στήθος να γνωρίζετε πως τα σουτιέν που χρειάζεστε είναι μόνο 6. Ναι, 6 και το κάθε ένα είναι διαφορετικό από το άλλο και χρησιμοποιείται για διαφορετικό σκοπό. Αρχικά έχουμε το αθλητικό σουτιέν από βαμβάκι με ελαφριά στήριξη για όσες θέλουν άνεση. Έπειτα το δαντελένιο σουτιέν χωρίς ενίσχυση, για όταν φοράς τα t-shirt σου, το φόρεμα ή το πουκάμισο με το ωραίο ντεκολτέ, στο οποίο αξίζει να εμφανιστεί μια νότα δαντέλας. Στη συνέχεια το μεταξωτό σουτιέν για luxury αίσθηση με ανεπαίσθητες ραφές, χωρίς ενίσχυση, για πουκάμισα και φορέματα με ντεκολτέ. Τέλος το σουτιέν με την ελαφριά ενίσχυση, αλλά χωρίς τη μπανέλα, σου επιτρέπει να «μεγαλώσεις» το στήθος σου ακίνδυνα και ανώδυνα. Και φυσικά τα στράπλες σουτιέν είναι απαραίτητα σε μια ολοκληρωμένη συλλογή από σουτιέν. Το στράπλες με την ελαφριά ενίσχυση από σιλικόνη, κατάλληλο για βαθύ ντεκολτέ, χωρίς μπανέλες και το μπουστάκι από λεπτό microfiber ύφασμα, που μπορεί να φορεθεί και σαν bra top ή μέσα από διάφανη μπλούζα είναι απαραίτητα. Καλά ψώνια!

1. Intimissimi - Τριγωνικό Σουτιέν - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Τριγωνικό Σουτιέν Lara Pretty Flowers

2. Intimissimi - Τριγωνικό Σουτιέν από Φυσικό Βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Τριγωνικό Σουτιέν από Φυσικό Βαμβάκι Emma

3. Intimissimi - Σουτιέν Τρίγωνο από Μετάξι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Emma Σουτιέν Τρίγωνο από Μετάξι

4. Intimissimi - Σουτιέν Τρίγωνο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Tiziana Σουτιέν Τρίγωνο

5. Intimissimi - Σουτιέν Στράπλες από Microfiber - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Laura Σουτιέν Στράπλες από Microfiber

6. Intimissimi - Μπουστάκι από Εξαιρετικά Λεπτό Ύφασμα Microfiber - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Μπουστάκι από Εξαιρετικά Λεπτό Ύφασμα Microfiber

Δες όλα τα σουτιέν μαζί στην παρακάτω gallery και επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.