ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: 5 κομψές και διαχρονικές καπαρντίνες για να επενδύσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Αυγούστου 2023

Shopping Alert: 5 κομψές και διαχρονικές καπαρντίνες για να επενδύσεις
Instagram/thestylestalkercom
Οι 5 καπαρντίνες που θέλεις να αγοράσεις σήμερα κιόλας

Το διαχρονικό στιλ, όπως λέει και το όνομά του, θα είναι πάντα στη μόδα ή μάλλον δε θα είναι στη μόδα, αλλά θα θεωρείται πάντα ένα προσεγμένο ντύσιμο και εσύ θα θεωρείσαι καλοντυμένος και κομψός. Τα κομμάτια που απαρτίζουν το διαχρονικό στιλ, είναι κατά βάση τα κομμάτια της βασικής γκαρνταρόμπας, συν μερικά ακόμα. Το -δεύτερο- πιο απόλυτα βασικό κομμάτι μιας γκαρνταρόμπας δεν είναι άλλο από την κλασική, διαχρονική, μπεζ καπαρντίνα - το πρώτο είναι το λευκό πουκάμισο.

Την μπεζ καπαρντίνα λοιπόν, αυτό το cool πανωφόρι, που μπορεί να φορεθεί από εφήβους μέχρι ηλικιωμένους και να δίνει έναν κομψό και κλασάτο χαρακτήρα σε κάθε outfit, αυτό ακριβώς το ρούχο πρέπει να αποκτήσεις για να συνεχίσεις ή να ξεκινήσεις το χτίσιμο της διαχρονικής γκαρνταρόμπας σου. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακόμα και τον χειμώνα αν το συνδυάσεις με ένα blazer από μέσα ή ένα δερμάτινο jacket. Στην παρακάτω λίστα λοιπόν, θα βρεις τις 5 πιο κομψές καπαρντίνες για να επενδύσεις αυτό το φθινόπωρο -και όχι μόνο. Καλά ψώνια!

1. LUISA SPAGNOLI - Καπαρτίνα Vinali - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. PIECES - Καπαρτίνα Μπεζ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. MARELLA - Καπαρτίνα Inchino - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. TWINSET - Καπαρτίνα regular fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. TOMMY HILFIGER - Καπαρντίνα σε γήινη απόχρωσή - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.