ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Οι καφέ μπότες ιππασίας που θέλεις στην ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Οκτωβρίου 2023

Shopping Alert: Οι καφέ μπότες ιππασίας που θέλεις στην ντουλάπα σου
Instagram/annelauremais
Οι μπότες ιππασίας είναι και πάλι στην παρέα μας

Το καφέ μας είχε αφήσει αρκετά χρόνια και είχε καταχωνιαστεί στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας χωρίς να μας ενοχλεί, σε τέτοιο σημείου που ξεχάσαμε και την ύπαρξή του. Αυτή τη σεζόν όμως οι σχεδιαστές αποφάσισαν πως τους έλειψε και θέλησαν να το επαναφέρουν στη ζωή με δόξα και τιμή. Ειλικρινά είχαμε να δούμε τόσο καφέ από το 2005.

Όπως είναι λοιπόν φυσιολογικό, αυτό το χρώμα πήγε και στο κομμάτι που του ταιριάζει πιο πολύ από όλα τα υπόλοιπα, την μπότα ιππασίας. Η καφέ μπότα ιππασίας είναι ένα κλασικό και πολύ σικάτο κομμάτι που μας είχε λείψει από τους δρόμους και τις βιτρίνες. Μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με mini και midi φορέματα, όπως και φούστες ή με κολάν και tailored παντελόνια. Σίγουρα πάντως μη το σετάρεις με skinny τζιν παντελόνι, διότι «so 2008». Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τις 5 πιο σικάτες καφέ μπότες ιππασίας που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου αυτή τη σεζόν. Καλά ψώνια!

1. Caprice - Ιππασίας - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Tommy Hilfiger - Elevated Essential Longboot - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Sam Edelman - Ιππασίας - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Rizzoli - Δερμάτινες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Shooz! - Με λάστιχο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.