ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Οι πιο στιλάτες καπαρντίνες κάτω των 50€


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Νοεμβρίου 2023

Shopping Alert: Οι πιο στιλάτες καπαρντίνες κάτω των 50€
Instagram/rosiehw
Αγόρασε τώρα τις πιο στιλάτες καπαρντίνες της σεζόν, με λιγότερα από 50€

Η εποχή που οι καπαρντίνες είναι το κύριό μας πανωφόρι έχει έρθει. Μπορεί την ημέρα ακόμα να έχει αρκετή ζέστη για να πάρεις κάτι από πάνω, αλλά το βράδυ έχει δροσιά και υγρασία. Η καπαρντίνα σε προστατεύει όσο χρειάζεται, χωρίς να σε ζεσταίνει υπερβολικά και σου δίνει αυτό το σικάτο, cool και διαχρονικό στιλ.

Υπάρχουν πολλά είδη καπαρντίνας, όπως οι μακριές, οι κοντές, οι υφασμάτινες, οι δερμάτινες και ακόμα περισσότερα χρώματα. Μπορείς να επιλέξεις ό,τι ταιριάζει καλύτερα με το προσωπικό σου στιλ και να το εντάξεις με τον δικό σου τρόπο στην γκαρνταρόμπα σου. Ταιριάζουν εξαιρετικά με τζιν παντελόνια, πουκάμισα, κολάν, midi φορέματα, tailored παντελόνια και φυσικά φούτερ, αν θέλεις να δώσεις έναν πιο νεανικό τόνο στο σύνολό σου. Αν είσαι στη φάση που δεν έχεις αποκτήσει ακόμα μια πολυπόθητη καπαρντίνα ή «διψάς» για ακόμα μια, τότε μην ανησυχείς καθόλου για τα χρήματα. Σου βρήκαμε τις 4 πιο στιλάτες κάτω από 50€ και μπορείς τώρα να τις αποκτήσεις μόνο με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. ONLY - Ροζ Regular Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Vero Moda - Μαύρο Relaxed Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Stradivarius - Μακριά μπεζ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Celestino - Μακριά καμηλό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Stradivarius - Μαύρη faux-leather - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.