ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: 5 βραδινές ολόσωμες φόρμες που θα λατρέψεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Ιανουαρίου 2024

Shopping Alert: 5 βραδινές ολόσωμες φόρμες που θα λατρέψεις
Instagram/hoskelsa
Αν βαρέθηκες τα φορέματα, επένδυσε σε μια ολόσωμη φόρμα

Δεν είναι κακό να έχεις βαρεθεί να φοράς φορέματα στις πιο επίσημες εξόδους και υποχρεώσεις σου. Και πατάτες τηγανιτές να τρως κάθε μέρα, κάποια στιγμή θα θελήσεις να τσιμπήσεις και κάτι άλλο. Όσο ωραία και θηλυκά να είναι τα φορέματα, έρχεται η στιγμή που λες «Φτάνει πια». Τότε συνήθως ξεκινάς και κοιτάς προς τα κοστούμια. Εμείς όμως σου έχουμε μια διαφορετική επιλογή, τις ολόσωμες φόρμες.

Οι ολόσωμες φόρμες είναι αρκετά παρεξηγημένες. Ναι, μπορεί να τις έχεις συνδέσει με την δεκαετία των 70’s και των 80’s - τα τελευταία επιστρέφουν πολύ δυναμικά- αλλά πλέον έχουν δική τους υποστάση και ύφος. Υπάρχουν εξαιρετικά στιλάτα κομμάτια για τις βραδινές σου εμφανίσεις, τα οποία ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Το μόνο πρόβλημα με την ολόσωμη φόρμα είναι ότι στην τουαλέτα χρειάζεσαι βοήθεια στο κούμπωμα, αν το ρούχο κουμπώνει πίσω. Στην παρακάτω λίστα λοιπόν σου έχουμε τις 5 ολόσωμες φόρμες που θα λατρέψεις και θα θέλεις να φορέσεις τα φετινά -και όχι μόνο- βράδια του χειμώνα. Αγόρασε την αγαπημένη σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Lauren Ralph Lauren - Από λείο πλεκτό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Orsay - Με contrast floral print - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. mat fashion - Εμπριμέ μεταλλιζέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Max&Co. - Με διαφάνεια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Rinascimento - Με βολάν στο μανίκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.