ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 3 πιο συχνά στιλιστικά λάθη και τι να κάνεις για να τα διορθώσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Ιανουαρίου 2024

Τα 3 πιο συχνά στιλιστικά λάθη και τι να κάνεις για να τα διορθώσεις
Instagram/realbarbarapalvin
Απέφυγε αυτά τα 3 στιλιστικά λάθη και κλέψε τις εντυπώσεις με το πολύ στιλάτο look σου

Ο κάθε άνθρωπος έχει το προσωπικό του στιλ και την προσωπική του αισθητική. Το πώς θα ντυθεί και με ποιον τρόπο θέλει να παρουσιάζεται δεν αφορά κανέναν, στα πλαίσια φυσικά που δεν παραβιάζει τις ελευθερίες του διπλανού του. Ναι υπάρχουν τάσεις, ναι υπάρχουν κομμάτια που είναι στη μόδα και κομμάτια που δεν είναι, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο κριτήριο για το τι θα φορέσει ο καθένας από μας.

Με βάση αυτή την ελευθερία μπορούμε να πούμε πως δεν γίνονται λάθη; Όχι, λάθη γίνονται, αλλά δεν είναι το αισθητικό αποτέλεσμα που χαλάει, αλλά το vibe. Υπάρχουν 3 στιλιστικά λάθη που καλό είναι να τα αποφεύγουμε και να μάθουμε πως χωρίς αυτά, όλα τα look μας θα είναι πολύ πιο στιλάτα και ενδιαφέροντα. Διάβασε την παρακάτω λίστα και κράτα σημειώσεις!

1. Φοράς ρούχα που πιστεύεις ότι πρέπει να φοράς στην ηλικία σου

Σε γενικές γραμμές τα ρούχα δεν έχουν ηλικία. Αν αισθάνεσαι πως μπορείς να το φορέσεις και να είσαι άνετα μέσα σε αυτό, τότε όρμα! Μη σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος. Στο 2024 ζούμε πια.

2. Φοράς ρούχα που δεν είναι στο κατάλληλο μέγεθος

Ερωτεύτηκες ένα σακάκι 3 νούμερα μεγαλύτερο ακόμα και από oversized blazer; Μη το φορέσεις αν δε το πας στον ράφτη. Τα ρούχα που δεν είναι στο μέγεθός σου το μόνο που κάνουν είναι να σε δείχνουν απεριποίητη και απρόσεκτη.

3. Φοράς ρούχα που δε σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα

Είναι μεγάλη τάση η naked φούστα και θέλεις οπωσδήποτε μια, αλλά φορώντας τη αισθάνεσαι εκτεθημένη; Ε, μη τη βάλεις! Δεν υπάρχει λόγος να πιέζεσαι να ενσωματώσεις μια τάση στο look σου, αν δε, αισθάνεσαι άνετα με αυτή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.