ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Λευκές mini φούστες του tennis για ενημερωμένες ντουλάπες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Ιουλίου 2024

Shopping Alert: Λευκές mini φούστες του tennis για ενημερωμένες ντουλάπες
Instagram/clairerose
Οι λευκές mini φούστες του tennis είναι μεγάλο must αυτή τη σεζόν

Αυτή τη χρονιά είδαμε να κυριαρχεί στα social media μας μια τάση, που από τη μια μπορεί να θεωρηθεί αθλητική, αλλά από την άλλη είναι συνώνυμο του «old money aesthetic». Φυσικά μιλάμε για το tenniscore και πιο συγκεκριμένα για τις λευκές mini φούστες. Ναι, αυτές οι τσαχπίνικες φούστες είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ενσωματώσεις το trend στη δική σου γκαρνταρόμπα.

Μπορεί να είναι πλισέ, μπορεί να είναι skorts, μπορεί να έχουν ενσωματωμένο εσωτερικό σορτσάκι, μπορεί να έχουν λάστιχο στη μέση και τσέπες. Όπως και αν είναι, αυτές οι mini λευκές φούστες έχουν κατακλύσει τις βιτρίνες και τους δρόμους. Συνδυάζονται άψογα με sneakers και t-shirts, αλλά αν θέλουμε κάτι πιο κομψό, τότε τα χαμηλοτάκουνα slingbacks και τα tank tops είναι οι καλύτεροί μας φίλοι. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις 5 πιο στιλάτες λευκές mini tennis φούστες και στις παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αγοράσεις την αγαπημένη σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Lacoste - Με λάστιχο στη μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Guess - Με εσωτερικό σορτσάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Answear Lab - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Puma - Από τη σειρά προϊόντων Puma Forever Better που περιέχει ανακυκλωμένα υλικά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Tommy Jeans - Από LENZING ™ ECOVERO ™ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.