ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: «Ζακέτα να πάρεις!» τώρα που θα πας στο νησί


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Ιουλίου 2024

Shopping Alert: «Ζακέτα να πάρεις!» τώρα που θα πας στο νησί
Instagram/blancaarimany
Γιατί στο νησί μια ζακέτα πάντα χρειάζεται

Μάλλον οι Ελληνίδες μαμάδες που φώναζαν μια ζωή την κλασική ατάκα «Ζακέτα να πάρεις» πρέπει να νιώθουν πολύ περήφανες για την αναβίωση της τάσης και ίσως να θεωρήσουν τον εαυτό τους ακόμα και updated. Και γιατί όχι; Η ζακέτα ή αλλιώς το cardigan είναι μεγάλη τάση και φοριέται ακόμα και το καλοκαίρι στο νησί.

Δεν είμαστε σίγουροι για το γιατί εκδηλώθηκε τόσο ακραία το φαινόμενο της λατρείας της ζακέτας, αλλά μάλλον προέρχεται από την εμμονή των σχεδιαστών με τα κλασικά και βασικά ρούχα και φυσικά τη vintage mania. Όπως και να έχει το cardigan είχε, έχει και θα έχει μια σημαντική θέση στην ντουλάπα μας.

Το καλοκαίρι στο νησί είναι σίγουρο πως θα χρειαστείς μια ζακέτα, εφόσον η νυχτερινή υγρασία την κάνει απαραίτητη. Αν βάλουμε στο κάδρο και τον αέρα και φυσικά την νησιώτικη δροσιά, τότε στη βαλίτσα σου πρέπει να υπάρχει όχι μια ζακέτα, αλλά ίσως και παραπάνω ώστε να συνδυάζονται κατάλληλα με τα καλοκαιρινά σου σύνολα. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις πέντε πιο στιλάτες ζακέτες με έκπτωση για να πάρεις μαζί σου στο νησί και προφανώς να τις έχεις και για το φθινόπωρο. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε την αγαπημένη σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Polo Ralph Lauren - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Never Fully Dressed - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Lacoste - Με κεντητό το λογότυπο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Morgan - Από λεπτό, ελαστικό πλεκτό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Desigual - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.